adriantyko Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam, potrzebuję zaistych informacji:) tak jak w temacie, niie można ruszyć motorem po odpalniu na wtrysku gdyż po wbiciu jedynki i puszczeniu sprzegła nawet przy wysokich obrotach moto się dławi czyli obroty spadaja i gaśnie. Problem znika jak moto jest rozgrzany . Dodam że przez zime był odpalany co 2 tygodnie aż do rozgrzania silnika. Paliwo nie zostało zmieniane. Ktoś ma jakieś sugestie co można z tym jeszcze zrobić ? Moto to kawaski en 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Pierwsze na co bym zwrócił uwagę to świece, zimowe odpalanie nawet do rozgrzania silnika nie sprzyja świecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 en 450 na wtrysku? ktory to rocznik? Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriantyko Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 moto z 87 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Zrób proszę ja ciebie fotkę tego wtrysku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlikfrance Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 miałem podobny problem w SV1000 , gasł mi na wolnych obrotach przy zimnym silniku. Okazało sie ze na kola magnesowym odkleiły sie dwa plastry. Jak sie rogrzał to chodził wporządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabok Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja bym zrobił porządny przedsezonowy serwis. Jak wtedy problem nie zniknie to szukałbym dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 moto z 87 rokuTo na pewno na wtrysku :) A komp lampowy :D Do regulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriantyko Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Moto było po porządnym przeglądzie przed sezonem tzn że wszystkie części mechaniczne były sprawdzane ponieważ wymieniałem silnik. Dzisiaj przejże moto i jeżeli nic się nie zmieni to oddam do mechanika i napiszę jaka była przyczyna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian zxr Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Zrób proszę ja ciebie fotkę tego wtrysku;) myślę że to taki wtrysk posiada ta maszyna z 87roku xD http://www.domzdjec.pl/obrazki/bank/s/strzykawka795d.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi