adas7 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Silnik motocykla zatrzymuje się mniej więcej w połowie maksymalnych obrotów i koniec, pali na dotyk, do tej połowy obrotów normalnie ciągnie i jedzie. Czasami, ale bardzo rzadko ma przebłyski sprawności i potrafi się wkręcić na 100%, wtedy wyrywa do przodu i urywa ręce, ale dzieje się tak raz na godzinę męczenia po lesie. Był czyszczony gaźnik, jakieś tam regulacje, sprawdzane jakieś zawory w wydechu itp, ale efektu brak. Potrzebuję jakiegoś mechanika obeznanego w 2t, który się podejmie jego naprawy, lub przynajmniej zdiagnozowania. Nie szukam taniego drutowania, szukam konkretnej pomocy, najlepiej w okolicach śląska. pozdadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 sprawdź uszczelniacze na wale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dzięki, ale szukam kogoś kto się zna i sobie z tym poradzi, żeby zlecić naprawę, ja jestem z innej branży i raczej nie chcę się za takie rzeczy zabierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 To nie ten dział panie kolego sporo mechaników na śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Piotr Dudek z tego forum jest w Sosnowcu.Niby nie Slask, ale chyba blisko :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 W końcu motocykl odżył, okazało się że w gaźniku były złe dysze i zła iglica, jakiś domorosły tuner musiał tam grzebać. A tutaj serwis który mi to opanował praktycznie po kilku godzinach od dostarczenia. http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/161064-serwis-motocykli-cross-enduro/?hl=+serwis%20+gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Dodaj w tytule tematu [ROZ] Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Shinigami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 jak mam to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pierwszy post powinien mieć opcję Edytuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Mam tylko zgłoś, cytuj i odpowiedz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi