alex1151 Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dziękuje koledzy za fajne wypowiedzi:) Oczywiście Honda zostaje "w rodzinie" . Nawet żonka która kiedyś była przeciw motocyklom powiedziała, że wara ja sprzedać...więc coś w tym musi być:))) Najtańszy motocykl jaki kupiłem ale ma to coś. Naturalnie zostaje w oryginale...nie widzę inaczej. Nie pomyślcie, że zachowałem się jak dziad w obec kolegi.......został on odpowiednio wynagrodzony ;). Szkoda, że takich okazji jest tak strasznie mało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 no i to jest okazja ... gratuluje :) Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Szkoda, że takich okazji jest tak strasznie mało:( przede wszystkim takich kolegów jest mało :) gratuluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Mam stały kontakt z kolegą.......szuka, szpera...może coś z tego będzie;) Ciepło zacznie się robić to może znowu ktoś będzie robił wietrzenie garażu czy coś w tym stylu :) 3majcie kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 dam 300 będziesz 100% do przodu :D Ładne cudo :) Gratulacje Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterEiT Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Piękny klasyczny motocykl. A historię kupna to będziesz mógł wnukom opowiadać... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 O mój boże :ohmy: pozazdrościć Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Czyściłem.......pucowałem...micha się już cieszyła a tu co !? ŚNIEG!!! Szlag by to trafił! :banghead: dam 300 będziesz 100% do przodu :D Ładne cudo :) Gratulacje nie oddam nawet za 1000% przebitki...nie ma mowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Piękna historia ;0 Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Kurcze....jak Ja kocham ta maszynkę :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszu1 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Malyna. Gratulacje! Powinieneś dostać medal "farciarz roku" :-) Przyczepności!!! Cytuj Pozdro 600cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Malyna. Gratulacje! Powinieneś dostać medal "farciarz roku" :-) Przyczepności!!! Hahahahaha....pewnie tak:)))Do zobaczenia na trasie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 nie chce zapeszac ale niebawem za podobna kase u mnie stanie 750 tylko innej marki :D Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Pięknie!!! Pochwal się jak już nadejdzie czas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobacco Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Gratulacje udanego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi