wueska Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ja uwaliłem kilka modułów słabą masą. A dokładnie 6 i to w jednym motocyklu :P Jeśli twój jest rozbieralny dostarcz mi go mogę spróbować wrócić mu życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ludzie wierza w totolotka a Ty nie wierzysz ze modul padl? chyba serio padl bo jak opisujesz polaczenia sa ok, a sam na co postaiwsz skoro pewny jestes, ze polaczyles wszystko tak jak nalezy... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodyka1 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 co do połączeń nie jestem na 100% pewien lecz na jakieś 95% a gdybym potrafił zdiagnozować ten proglem to bezsensownie bym wam du.. nie zawracał zawracałNiestety ale jest zalany szczelnie na dodatek w tej gumie jest szkłoczyli musze kupić następny moduł wszyscy są tego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) nie, podmien sie z kims, to popularny sprzet, sam mam 3 w szufladzie ale siedze za granica. Ktory Ty masz rok? bo z jajka mozna stosowac zamiennie z wszystkimi z tej serii, lacznie z banditem. Edytowane 8 Marca 2013 przez JanuszK30 Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodyka1 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 mój rocznik to 2002 wiem o zamienności modułów niestety żaden znajomy nie posiada nic z suzuki jedynie gsxr ale za młody już na cewkofajkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Przyszło mi coś na myśl może uwalasz moduł uszkodzonym regulatorem, nie lubi być zasilany ponad 20V, sprawdź napięcie na aku jak kręcisz rozrusznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ta konstrukcja regulatora chyba nie przesadzi z napieciem, tam jest alternator jak w aucie szczotkowy wiec nie ma opcji raczej... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 właśnie ta konstrukcja może przesadzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 nie powinna bo rozwalony regulator nie poda pradu na wzbudzenie. ale fakt faktem w niektorych przypadkach moze... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodyka1 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 jak już wcześniej pisałem matocykl został odpalony na module zapłonowym z gpz600 pierwsze co sprawdzałemładowanie wynosi 14,4v na biebu jałowym niestety nie sprawdzałem pod obciążeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 No to za wysokie jak na bieg jałowy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nie, jest wzorcowe, tutaj mamy do czynienia z inna konstrukcją. Regulator pracuje poprawnie. Moduł choć jeden dostarcz mi jakoś nie pamiętam czy tu są czymś zabezpieczone ale możliwe że go ożywię o ile występują jakiekolwiek zamienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodyka1 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 czy ma ktoś może informacje co powinno być na wycściu biegu jałowego chodzi mi o te 2 kable dochodzące do modułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodyka1 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 byłem w odwiedzinach u 5 posiadaczy bandita roczniki przeróżne niestety nie było w nich ani jednego który posiadał by moduł podobny do mojego albo żeby kostki były podobne co najdziwniejsze jeden był z 2001r a przecież mój to 2002r a seria mojego motoru była od1998 do 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 prędzej inazumy szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi