Damian1993 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Siemka kupiłem ostatnio moto i opona z przodu jest na wykończeniu , coś na niej przejadę ale nie za wiele i mam do was pytanie czy opona Bridgestone Battlax BT57 F z roku 2008 będzie ok bo znalazłem aukcje i to jest opona leżakowana pytam się bo cena jest fajna 200zł czym one sie różnią bo nie czaje tych oznaczeń 120/70/17 BRIDGESTONE BATTLAX BT57 120/70ZR17 BRIDGESTONE BATTLAX BT92 120/70R17 58H BRIDGESTONE BATTLAX BT01 120/70ZR17 BRIDGESTONE BATTLAX BT015 120/70ZR17 tylko bieżnikiem ?? a jak nową to jaką ?? miła cena i marka nie jest zła http://ssl.delti.com/cgi-...dsco=1132&m_s=1 co myslicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Battlaxy to sobie odpuść w ogóle, te opony słabo trzymają. Do 200zł jest dużo nowych opon leżakowanych na allegro, np. M3 albo D209 czy Diablo Corsa. To z takich bardziej żywotnych, bo są jeszcze Racetec'i czy Supercorsy. W każdym razie jest z czego wybierać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIKERX Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 2008 to juz stara opona. Pomimo ze nie uzywana to guma jest juz twarda i bedzie slabo trzymala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Miałem Battalaxa z tyłu, i nie polecam!! Na suchym się slizgała,a na mokrym to normalnie tragedia,śluzgała się jakbym po błocie jeżdził,także odpuśc sobie...polecam diablo supercorsy wiem że drogie ale rewelacja!! na tych oponach można naprawde świrować, nie martwiąc się czy tył na wilklu ci odjedzie albo przód. bardzodobre są reż metzeler racetec, oraz dunlopy d209 qualifier. Nie wiem jak micheliny,nie miałem przyjemności jezdzic na tej marce! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 batlaxx tragedia miałem kiedy bt 020, uślizg na torze i gleba. Na mokrym nie dało sie normalnie ruszyć na światłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dwa pytania :- Jaki motocykl?-jaka opona jest na tylnym kole ? producent, typ bieżnika ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi