Gość fredo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Kivi dobrze mówi, nic tak nie niszczy wycieraczek jak lód.Ale Valeo nie są takie drogie i są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDELEC81PL Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgadza się Motgum. Miałem w swoim aucie przez 3 lata i spisywały się bardzo dobrze i pewnie wytrzymałyby dłużej ale auto sprzedałem. Cena dobra i wytrzymują na dłuuugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Potwierdzam opinię przedmówców: motgum to najlepszy stosunek jakość-cena.Valeo są lepsze ale droższe.Zawiodłem się natomiast kiedyś na Bosch-u : nowo założone wyceraczki podczas pierwszej ulewy z mocniejszym wiatrem porysowały mi szybę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 valeo - potwierdzam dobra jakosc. Mam trzeci sezon i jeszcze wytrzymaja . :) To ja głupi co rok wymieniam ... :sad:Te uje z ulotkami strasznie niszczą :mad: Przymarznieta wycieraczka, a głupol odrywa by gawno włożyć ... i po wycieraczce. Co roku na wiosnę z automatu wymiana. Daję Boscha albo Valeo. W zasadzie nie wnikam. Mają być dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Niwy, jakie kupisz takie będą. Jak ją (teściową) lubisz i dobre racuchy smaży, to sprawdź kąt pod jakim są same końce ramion wycieraczek względem szyby, powinien być kąt prosty. Podczas dłuższej eksploatacji przeginają się końce ramion, i nieraz zmiana samych wycieraczek nie czyni ideału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Padło na Motgum bo Polskie. Dziękuję za pomoc... oby teściowa dała mi spokój na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Niwy, zapomniałem Ci powiedzieć że można same gumki wymienić :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 wiem że można. 24zł(13 wysyłka) to chyba nie jest zbrodnia ? Spoko. 37zł z wysyłką to nie zbrodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 To widzę żeś TY patriota ? :lalag: :-) A co jeśli Motgum gumę ściąga z Chin i tylko montuje w PL :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 A ja mam dobre doświadczenia z wycieraczkami marki alca , może nie polskie ale tanie i spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 To widzę żeś TY patriota ? :lalag: :-) A co jeśli Motgum gumę ściąga z Chin i tylko montuje w PL :biggrin: Liczę na to że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Mówili kiedyś, że guma z Chin jest rakotwórcza. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Mówili kiedyś, że guma z Chin jest rakotwórcza.To znaczy że 90% nastolatków umrze kiedyś na raka :DMonter, naszemu pokoleniu rak nie grozi, jeździliśmy na polskiej dobrej gumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Na żywca się jeździło :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 I co teściowa zadowolona z wycieraczek ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi