kiler Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 kurcze może to pytanie z gatunku ........ dziwnych ale od marca do teraz tak jeździłeś ??? naprawdę oprócz tego jednego mechanika nie było innych ???a a\zapłacenie za wymianę dobrych części to tez ciekawy patent :biggrin: kurcze może zostanę "mechanikiem" :biggrin:Podpiął do kompa, żeby wykasować błedy - nic nie dałomoże dlatego nic nie dało bo samo skasowanie błedów niewiele pomaga . najpierw trzeba usunąć przyczynę błędów a później je kasowaćNie wiem czy VAG-a podłączał i się nie dowiem bo więcej do niego nie pojadę.coś tu nie gra :biggrin: w końcu podłączył się z tym kompem czy nie ???? bo raz piszesz tak a raz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Odkopuję temat, może się to komuś przyda.Przyczyną gaśnięcia silnika, podczas ruszania, jego małej mocy zaraz po odpaleniu była.....zużyta pompa paliwa. Trafiłem na dobrego mechanika który, też nie od razu ale po jakimś czasie znalazł usterkę. Pompa wymieniona i auto od samego startu ma odpowiedni ogień, oczywiście jak na 75KM. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Odkopuję temat, może się to komuś przyda.Przyczyną gaśnięcia silnika, podczas ruszania, jego małej mocy zaraz po odpaleniu była.....zużyta pompa paliwa. Trafiłem na dobrego mechanika który, też nie od razu ale po jakimś czasie znalazł usterkę. Pompa wymieniona i auto od samego startu ma odpowiedni ogień, oczywiście jak na 75KM.A w Cordobie mojego teścia winna gaśnięcia była przepustnica,trzeba było wyczyścić ale on ma 1,4 8v 40KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi