przemas22 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Mam pytanie do znawców Liqui Moly. Zamówiem do motocykla LM racing 10W-40. Przysłali mi LM motorrad 10W-40. Sprzedawca twierdzi , że to te same oleje tylko inna nazwa. Prawda to ci ? Poprzednie 2 sezony lałem Racinga i nawet w ofercie nie przewinał mi sie ten Motorrad. Klase widze maja ta sama ale to chyba nie wszystko. Na stronie polskiego LM nawet nie widze tego oleju. Napisałem do nich, narazie cisza Cytuj http://sklep.gps.wroclaw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jeśli klasy i specyfikacje te same to ten sam olej jest. Racing to chwyt marketingowy, tak samo mogą zmieniać nazwy jak i wzór opakowania tak jak robi Motul, Ipone (marka Motula) i w sumie inne marki też. Może kolor inny albo jakieś magiczne właściwości dopisane, ogólnie marketing i polowanie na klienta. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Oba oleje mają tę samą klasę uwidocznioną na opakowaniu , wzór opakowania jest tylko inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To wiem. źe mają te same klasy. Ale właśnie pytam bo może różnią się jakimiś dodatkami Cytuj http://sklep.gps.wroclaw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ty tak na poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ten pierwszy może być robiony na kraje bloku wschodniego, bo w opisie objętości występuje rosyjskie "L" jako 4 litry.A to może oznaczać, że zawartość może się różnić od tego oferowanego na rynek niemiecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Lutego 2013 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Nie sądzę Panowie, to dobra firma jest, a poza tym rynek rosyjski wydaje mi się, że powoli jest bardziej wymagający, niż zachodniej Europy.Poza tym to po lewej, to to samo opakowanie co po prawej, tylko naklejka z bodajże 2011 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (...) tak jak robi Motul, Ipone (marka Motula) i w sumie inne marki też.O! Dobrze wiedzieć, że Ipone to marka Motula! W PL to ceną raczej nie konkurują z Motulem... no, ale cóż, po coś zrobili tą markę ;-) Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszzx6r Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Mam to samo tylko z olejem 10W50 Racing więc jakiś czas temu napisałem do Liqui Moly email oto ich odpowiedź. Podane numery to produkty z ich katalogu Produkt o numerze 1502 oraz 1503 to ten sam olej lecz występujący odpowiednio w opakowaniach 1L oraz 5L, oleje te to produkty z serii Racing 4T 10W-50, olej o numerze 7508 to ten sam produkt jednak na potrzeby rynków takich jak Polska, Ukraina, Rosja, konfekcjonowany w opakowaniach 4L. Ja właśnie mam opakowanie 4L LM Motorrad Synth 10W50. (Litry normalnie mam napisane, nie po rusku)Myślę że o to ci chodzi. Skoro poprzednio lałeś Racinga to przypomnij sobie czy nie były to opakowania 5L, jeśli tak to już wszystko wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi