Cairoli025 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam długo sie zastanawiałem nad zakupe crossa , zdecydowałem sie na KTMa.Zastanawiałem sie nad sxf 250 albo excf 250 ponieważ już miałem 4t. Ale ostatnio sie dowiedziałem ze sxf250, excf250 są dużo słabsze od exc 250. 4t mają lepszy głos i przyczepność dlatego nie jestem przekonany do 2t.Moja jazda: Pola=45%Lasy,piaski=30%Tor=25% Co wybrać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/158645-wybor-pierwszego-motocykla-crossenduro/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cairoli025 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ma ktoś jakieś porady ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa350ts Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ma ktoś jakieś porady ??? Przeczytaj dokładnie co napisał rafael.Rozdzielił Tobie tgz.crossa na crosówkę i enduro.Ja doradzam blondynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 4t mają lepszy głos i przyczepność a to akurat nowość nawet nie wiedziałem :D że przyczepność maja lepszą :D chociaz napisz ile masz kasy........... kupowanie sxf 250 jak 70% latasz po płaskim to trochę strzał w portfel.... "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cairoli025 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Mam zamiar dać 14-18 tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 "Mają lepszy głos" fajne sformułowanie.Jasne że 250exc mocniejszy bo to inna klasa przecież, ta sama co 450EXCF. Ale w terenie moc jest praktycznie na końcu listy potrzeb ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi