Shinigami Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Nie lada specjalista. W siódmym poście daje link jako jego własny materiał sprzed jednego dnia do konta szarowiak i nadal twardo rżnie głupa.Paweł. Szukaj frajerów gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1andy1 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ale jajca, fajny wątek. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Przeniescie info do działu z minami :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Sikor zasługuje na detektywa miesiąca oby więcej takich bystrych osób jak on ale ja o tym już dawno wiedziałem że jest bystry ;) Życie jest okropne, ludzie nie zdają sobie sprawy jaką krzywdę mogą zrobić innym, motocykl to nie rower czy hulajnoga dla takiego gnoj.... nie jest ważne że może osierocić np. trójkę dzieci ale cóż tak jak pisałem życie jest bezwzględne i brutalne ważna jest dzisiaj kasa ponad wszystko. Nie piszę tego posta wyłącznie do tego tematu, ogólnie miny mogą być wszędzie. Oj tam, oj tam :) . Dzięki. Po prostu nie lubię cwaniactwa, a głupota mnie zwyczajnie bawi :) . Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 No i to by bylo na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi