Adam M. Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wretched - post usunalem.Jeszcze jeden stary dziad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj Wojciuch Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Powiedz w jakich okolicznościach występuje tenże dym, bo to bardzo ważne. Przy dodawaniu gazu, czy przy schodzeniu z obrotów?Witam. Ja mam taki sam problem. Po odpaleniu motora kobic, przy dodawaniu gazu jeszcze bardziej kobci. Nie wiem co z tym mam zrobić?!?! Głowica była w regeneracji i płaciłem 700zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jeszcze kilka innych rzeczy masz do zregenerowania.Ktory to rok produkcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam. Ja mam taki sam problem. Po odpaleniu motora kobic, przy dodawaniu gazu jeszcze bardziej kobci. Nie wiem co z tym mam zrobić?!?! Głowica była w regeneracji i płaciłem 700zł. Zrób próbę olejową Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi