amnezja Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 E tam - a kobiety? ;-) motocyklistka Laia Sanz po raz kolejny na wysokiej pozycjifajnie byłoby, gdyby Asia Modrzewska zawitała w następnej edycji rajdu :lalag: A co do zachwytów, to trzecie miejsce Sonika jest mega sukcesem i chyba nikt tego nie neguje. Łoker tez był blisko podium, ale wiadomo - awaria.Ech.. tak kiedyś móc pojechać na Dakar... Jako widz oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Na koniec małe podsumowanie: Pani pyta dzieci w klasie które z nich ogląda piłkę nożną. Zgłasza się cała klasa, tylko Jaś nie podnosi ręki... Pani lekko zdziwiona tym, że Jaś się wyłamuje, pyta:- Jasiu a ty czemu się nie zgłaszasz?- Bo ja oglądam Dakar!- ale dlaczego? zobacz Jasiu tu cała klasa jest za piłką, nawet ja...- ale ja oglądam Dakar!-upiera się Jaś- no dobrze, ale powiedz chociaż dlaczego?- ponieważ mój tatuś ogląda Dakar, moja mamusia ogląda Dakar, mój brat ogląda Dakar... wiec i ja biorę z nich przykład i jestem wiernym fanem rajdów terenowych !Nauczycielka nieco zdziwiona, ale nie daje za wygraną i dalej próbuje przekonać Jasia, że jego wybór jest niewłaściwy:- no ale Jasiu, nie zawsze warto brać przykład ze starszych... a co byś zrobił gdyby twój tata był menelem, mama tirówką, a brat pedałem?- hmmm, no w tedy pewnie oglądałbym piłkę nożną... Kawał z innego forum, motocyklowego rzecz jasna. Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Powie mi ktoś czemu one jadą takimi heblami ktm które waży coś 250 kg. chyba na Nawigacja / paliwo ale co tam tyle waży? Podnieść coś takiego po glebie to masakra Edytowane 28 Stycznia 2013 przez grucha87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A skąd masz infomacje, że ważą 250kg ? Może dakarowy DRZ800 zalany do pełna tyle waży ale nowe to nie wiem czy 200 osiągają. Druga sprawa, że są takie ciężkie bo zabierają więcej paliwa niż przeciętne enduro, mus w kołach, wzmocnienia w konstrukcji, duża płyta podwoziowa i jeszcze się tego znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A słyszeliście ile kosztuje ta zabawa? 50 tys. euro z małą walizeczką, gdy jest się Panem siebie. Do skromnych dwóch milionów, z pełną obsługą: dietetycy, masażyści itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Trudno się dziwić. Sprzęt, wyjazd, homologacje, kwaterunek, obsługa wyścigu i w zależności od ilości osób dwa miliony są całkiem wykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 A ludzie w Afryce głodują ;) Jakby jeden sezon pozbierać od wszystkich zespołów tę kasę to naprawdę połowę tych dzieci byśmy wyżywili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Daj spokój z tą afryką, tak jak byśmy nie mieli dość własnych problemów. Po za tym rajd i tak odbywa się w am. południowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Pisałem to pół żartem pół serio, nie no ogólnie masz rację ostatnio oglądałem taki dokument i trochę się zdołowałem jaka jest niesprawiedliwość na świecie, tak mi się napisało, mamy dość własnych problemów i nie ma co się interesować innymi, święta prawda.To że jest w Ameryce Południowej od jakiegoś czasu to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi