krystian zxr Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) witam - jako że nuda świąteczna mnie dopadła postanowiłem dziś wykręcić świece zapłonowe w moim kawa zxr 750L ... :) odkręciłem zbiornik paliwa , śróbkę która trzyma obudowę filtra (tę przy główce ramy ) no i to na tyle :/ nie idzie zdjąć tej obudowy :/ mocno trzyma się gaźników ( nie chcę szarpać by nie urwać króćców gaźnikowych) jeśli ktoś wie jak to zdjąć proszę o pomoc ;) muszę sprawdzić świece oraz luzy zaworowe . w załączonym pliku widać obudowę ale kurde nie mogę jej zdjąć :(S2-9.pdf Edytowane 26 Grudnia 2012 przez krystian zxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Jak znajdziesz opaski zaciskowe na górze gaźników i poluzujesz śruby to będzie łatwiej zdjąć obudowę filtra powietrza Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 a po co chcesz wykręcać świece? :) co do problemu to szukaj jakiegoś manuala Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian zxr Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 ,swiece chcę obadać bo nie znam ich stanu :/ Piotr Dudek na górz są opaski ''jakby opaski ze sprężynek '' próbować na siłę wyjąć obudowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Na króćcach (gumy które łączą gaźniki z filtrem) masz metalowe opaski zaciskowe, poluzuj wszystkie i wtedy próbuj wyciągnąć obudowę filtra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi