fincher Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Całe szczęście, że nie golfa - gratulacje:) Śmiej się śmiej..... Po wojnie atomowej tylko golfy będą jeździć :P Gratulacje Staszku, niech wozi z uśmiechem na ustach Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Jesteście podejrzanie mili. Co do uśmiechu, naprawdę traktuję ten samochód jako zwykłe tanie wozidło, bicie serca wywołałby u mnie dobry mercedes, aston martin albo coś włoskiego sportowego. No ale na takie mnie zwyczajnie nie stać. Ten jest zadbany (co nie zmienia faktu, że tysiaka poświęcę na kompleksowe czyszczenie), ma znikomy przebieg i gwarancję, więc max co mogę wymagać w tym budżecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Staszek nie narzekają. Masz świetny samochód który da Ci wiele satysfakcji. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ależ nie narzekam, po prostu wyjaśniam motywy zanabycia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 No ale to tak jakbyś się tłumaczył, że Cię nie stać na 3.2 V6, albo chociażby Hondę z zajebistym silnikiem i chujową deską rozdzielczą.Staszek, kupiłeś coś co Ci się podoba i będzie dla Ciebie funkcjonalne. Każdy normalny człowiek będzie się cieszył Twoim szczęściem. :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dzielisz wlos na czworo. A na nowe 3.2 V6 faktycznie mnie nie stać, tylko to nie ma nic wspólnego z żaleniem się. Temat hondy przemilczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ale ja nic nie pisałem o żaleniu się, ani nie o to chodzi. Twoje słowa sugerują wątpliwości związane z nowym nabytkiem albo zbytnią troskę o czyjeś opinie.je**ć opinie i je**ć wszystkich. Ty kupiłeś i Ty będziesz jeździł. Powinieneś się cieszyć i być pozytywnie nastawiony. :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 O rany, ale drążysz. No wlaśnie usiłuje Ci wyjaśnić caly czas, że nie cieszę się bo nie mam z czego po prostu. Traktuję ten zakup tak samo jak kupuję masło gdy mi się skończy czy pralkę jak stara się popsuje. Ot, rzecz której aktualnie potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Chciałem być miły po prostu :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Gratulujesz i od razu podejrzenia.......świat schodzi na psy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 No to już tylko gwoli informacji dla potomności by uważać zawsze i wszędzie - dzisiaj odebrałem Clio z myjni (pranie tapicerki i generalnie odświeżenie auta) no i jak je sobie podziwiałem takie czyste w garażu to zauważyłem patrząc pod światło, że dach ma mnóstwo minimalnych wgłębień - ewidentnie od gradu. W sumie przejechałem nim 900 km i bardzo mi odpowiada pod względem technicznym (cichy jest i całkiem fajnie się ten silnik zbiera, a przynajmniej lepiej niż Corolla) więc nic z tym nie zrobię, ale wku**ia mnie fakt, że kupując samochód od autoryzowanego dealera marki nie informują o czymś takim jak ślady po gradobiciu. Wpisali że bezwypadkowy, że karoseria nie malowana to powinni wpisać i to że jednak ma te mikrouszkodzenia. Byłoby fair.No ch**nia nie autoryzowany salon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Ja bym tego tak nie zostawił, chociaż to juz po jabłkach:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Tylko nie bardzo mam pomysł co miałbym zrobić, oddac go nie chcę bo jest technicznie ok. Więc co miałbym ugrać i w jaki sposób to reklamowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Moze na poczatek wizyta w Salonie, pokazanie uszkodzeń, rozmowa, zorientować sie co powiedza i jak zareagują itd Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Tylko nie bardzo mam pomysł co miałbym zrobić, oddac go nie chcę bo jest technicznie ok. Więc co miałbym ugrać i w jaki sposób to reklamowac?....... Staszek, bez złośliwości i szydery: Jak Ty żeś tą furę oglądał, że tego nie zauważyłeś? Po tylu dniach od zakupu, to możesz ich w dupę cmoknąć najwyżej, ale.... Internet nie zapomina i jest podatny na hejt :wink: Smaruj na forach i w ich komentarzach o tej sytuacji. Gówno Ci to da, bo teraz i tak jest po ptokach, ale możesz przynajmniej uczulić ich przyszłych klientów. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi