piórko Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Widzieliśce kalendarz na 2014?: http://www.motogp.com/en/news/2013/2014+MotoGP+Calendar+Announcement Laguna Seca wyleciał. Bardzo szkoda :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Spoko - zagonią lud z faveli i będzie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Teraz wiadomo dla czego Rossi miał słabe tempo w wyścigu. Na WUP założył miękką mieszankę na przód, a na wyścig twardą. MM i Lorek założyli na wyścig miękką i na tym dobrze wyszli. Po jaką cholerę V46 zmienił taktykę na inną jak w WUP był bardzo szybki. Temperatura jak Mick mówił na wyścig nawet spadała, a nie wzrastała. Oj ten stary lis już chyba nie ogarnia na starość tego wszystkiego ;) ale myślę że Vale dołozy do pieca na koniec sezonu. To co, zaczynamy od następnego tygodnia wstawać rano. :) Są tacy fanatycy co wstaną wcześniej rano na wolne treningi ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Jeśli Polszmat będzie transmitował wszystkie FP (co nie jest dla mnie oczywiste) - to ja wstaję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ale to chyba jeszcze w Sport Klubie. est jednak szansa, bo może o 3 rano nie będzie nigdzie wyścigu kolarskiego :blink: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Kary nie będzie - http://motosp.pl/motogp/jorge-lorenzo-marquez-jest-zagrozeniem-dla-innych-zawodnikow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 No i słusznie, widać że w komisji zasiadają osoby które się znają na rzeczy, które mają doświadczenie torowe. Będzie się działo na koniec sezonu, Dani to chyba kipi ze złości. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 No i słusznie, widać że w komisji zasiadają osoby które się znają na rzeczy, które mają doświadczenie torowe.Będzie się działo na koniec sezonu, Dani to chyba kipi ze złości. :)Witam.Wg mnie tu wcale nie chodzi o karę - to byłoby trochę nie tak , wypaczyć by mogło wynik rywalizacji w tym roku.Chodzi o styl jazdy MM... już w Moto2 jeździł bardzo ostro, czasami wg mnie faulował i tu próbuje robić to samo.Nie mam zamiaru umniejszać jego umiejętności - jest chyba z nich najlepszy i wydaje mi się ,że mógłby tak samo wygrywać wyścigi jakby trochę zluzował i nie jeździł jakby sam był na torze. W każdym sporcie zawodowcy z najwyższych półek się szanują i uważają aby rywalowi nie zrobić krzywdy.. MM jeszcze chyba tego nie rozumie. Przy tym stylu jaki dziś prezentuje może nawet i 20 razy zdobyć tytuł ale Mistrzem z dużej litery nigdy nie będzie... chyba ,że znajdzie się ktoś kto go ładnie "ustawi" wtedy może być kimś wyjątkowym w tym sporcie.pozdrawiammezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Prawda jest taka, że tak jeździ sporo zawodników ze środka i tyłu stawki, tylko to jest rzadko pokazywane przez realizatora. Tak jest w Moto2 i Moto3 (tu akurat prędkości są najmniejsze, ale to w zasadzie niewiele zmienia).Śp. Simoncelli jeździł bardziej ostro, tylko że on nie mieszał w ścisłym czubie a ciut dalej, czyli problem był dużo mniejszy (czyt. gwiazdom typu Lorenzo czy Pedrosa to nie przeszkadzało) Cały obraz tej sytuacji zależy od tego jak ktoś ją zaprezentuje. W innych klasach/seriach takie spięcia są non stop i nikt nie sra żarem.Marquez faktycznie trochę przesadza, ale jak ktoś chce z nim wygrać, to trzeba z nim walczyć (Lorenzo vs Marquez w Silverstone) a nie uciekać (Lorenzo vs Marquez w Aragon ;) ). Mistrz z małej czy z dużej litery - błagam, litości :) . Mistrz to Mistrz - skoro w danym sezonie nie ma lepszego konkurenta, to taka osoba zostaje Mistrzem i tyle. Tak było zarówno w przypadku Haydena w 2006 roku jak i będzie w przypadku Marqueza w 2013, nie ma różnicy. I nic tu nie zmienią hejterzy, którzy danego zawodnika nie lubią Edytowane 4 Października 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Dobrze napisane, polać mu. :) ale on (Sikor) jest słaby ;) on się nie zna na rzeczy ;)Swoją drogą wyścig z końca stawki MM byłby też ciekawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 A tak dla przykładu wyglądają walki o tytuły mistrzowskie w innych seriach STK600, rok 2012 Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 wydaje mi się ,że mógłby tak samo wygrywać wyścigi jakby trochę zluzował Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Witam.Wg mnie tu wcale nie chodzi o karę - to byłoby trochę nie tak , wypaczyć by mogło wynik rywalizacji w tym roku.Chodzi o styl jazdy MM... już w Moto2 jeździł bardzo ostro, czasami wg mnie faulował i tu próbuje robić to samo.Nie mam zamiaru umniejszać jego umiejętności - jest chyba z nich najlepszy i wydaje mi się ,że mógłby tak samo wygrywać wyścigi jakby trochę zluzował i nie jeździł jakby sam był na torze. W każdym sporcie zawodowcy z najwyższych półek się szanują i uważają aby rywalowi nie zrobić krzywdy.. MM jeszcze chyba tego nie rozumie. Przy tym stylu jaki dziś prezentuje może nawet i 20 razy zdobyć tytuł ale Mistrzem z dużej litery nigdy nie będzie... chyba ,że znajdzie się ktoś kto go ładnie "ustawi" wtedy może być kimś wyjątkowym w tym sporcie.pozdrawiammezka100% racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Niech zawodnicy startuja w odstepach czasu bd najbezpieczniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSebas Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Mam pytanie o GP Czech do ludzi którzy tam już byli.Gdzie i kiedy ( Kiedy pojawiają się w sprzedaży, na ile przed wyścigiem ) można kupić bilety na ten wyścig 2014. Koszta są pewnie zależne od miejsca, ale ile kosztuje bilet w miarę dobrym miejscu, żeby było coś widać? Czy są jakieś rabaty na przy większej ilości biletów (4-8 sztuk). Czy do biletu trzeba doliczyć jakieś dodatkowe koszty ( parking, itp...)Czy znajdę gdzieś niedaleko Brna jakiś przystępny nocleg?Jakieś uwagi / sugestie mile widziane. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi