majkelpl Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 .. Facet nie ma klasy..... No i troche kasy tez raczej nie ..... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No i troche kasy tez raczej nie .....No bez jaj: zarabia 10 razy więcej niż w zeszłym sezonie :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dovi i Barbara :) dostali po 1 punkcie. To są jakieś jaja, kto tam zasiada w komisji, na moje Dovi 6, Barbera 4.Chamstwo należy mocno tępić, ja by mógł zasiadać w tej komisji. :)maniek7 Rossi jednak coś poprawił tak jak pisałem. Na szachownicy miał drugie pole i 96 tysięcznych straty do Stefanka tak jeszcze nie było w tym sezonie.Tylko potem Cal rozje... system. :)Dobrze że BaBtista ;) daleko od Rossiego chociaż to kamikadze wszystkiego można się spodziewać, myślę że on już sobie wybrał ofiarę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jak Lorenzo wystartuje, to będzie na polach startowych blisko Bautisty.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Chyba odszczekam wszystko o Lorenzo, szacun dla Niego. Rossi i warm up :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Właśnie rozmawiałem z jednym z inżynierów zespołu Barni Racing aktualnie są w Imoli na rundzie WSBK i nie wie co się dzieje od rana w Assen. Jak mu powiedziałem, że Lorenzo jedzie to powiedział krótko INCREDIBILE i faktycznie oddaje to w całej rozciągłości sytuację Lorenzo. Naprawdę widać w tym gościu pełną determinację i NIEPRAWDOPODOBNĄ siłę walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Chyba było fajne ściganie w Moto3 co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Fajne ......Niezle sie tasowali a sama koncowka miodzio :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 macie link do działającego strema ??? Nigdzie nie moge znależć wyścigu MotoGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Kuwa ten chłopak(Lorek) jedzie, szok i szacun wielkie serce. Kurna nie wytrzymam muszę sledzić wyniki z neta na żywo bo się nie doczekam do 23. :) Vale 46 gooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 http://i.livetvstatic.ru/webplayer2.php?t=letontv&c=motogp3211&lang=pl&eid=170832&lid=145333&ci=119&si=7 vale, vale, vale!Cal atakuje PedrozePrzewaga Rossiego zwiększa się nad drugim Marquezem Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 The Champ is back ! ! ! Crutschlow mial szczescie...... :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 VALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEdrugi młodytrzeci CALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Valeeee!!!!!!!!!!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: P.S. Mick, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Polsat chyba nie lubi Vale ;) ale nie ma co na tej stacji wieszać psów bo dzięki nim oglądam wyścigi w HD a wpadki wszystkim się zdarzają.To o której ta retransmisja ? Będą wszystkie wyścigi czy jutro coś ? Dobra sam sprawdzę.Gratulacje dla Jorge dla mnie koleś jest jednak robotem (podobno mu wstawili jakąś szynę) czyli gość już prawie jest w przenośni i naprawdę tym robotem. Niesamowity.Vale oby tak do końca sezonu. Goooooo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi