Arnoldo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No widać, że jeszcze sporo rzeczy mu brakuje. I cycoh, zmień prędko przednie koło, bo to obecne jest makabryczne. Ja obecnie męczę się z zaplataniem kół. Właśnie przed chwilą dałem sobie z tym spokój na dzisiaj. Jak będą gotowe, wrzucę foty. Cytuj Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 mam koła zarówno 17 jak i 19 od Rometa :) założyłem to bo szprychowe jest w stanie agonalnym :) rdza i jeszcze raz rdza :) na razie muszę jeszcze dobrze wyregulować biegi i sprzęgło bo niby jest a nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnoldo Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściwie to będę miał oryginalną obręcz 19'' do odsprzedania. Z rozpędu kupiłem dwie nowe. Jest w całkiem niezłym stanie (myślałem, że będzie w gorszym) i ma tylko gdzieniegdzie niewielkie ślady rdzy. Jak bys był zainteresowany to mogę podesłać zdjęcia. Cytuj Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnoldo Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Dziś po kilku zabiegach przy montażu piast a potem centrowaniu kół, komar wreszcie stanął na własnych kołach :) Cytuj Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnoldo Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Oto jak Komar prezentuje się obecnie. Wbrew pozorom jeszcze bardzo dużo pracy przede mną. Jak na razie to taki wstępny montaż, co by zobaczyć jak wszystko do siebie pasuje. Teraz jeszcze raz każde łączenie, każdej części będzie sprawdzane osobno. Wszystko trzeba jeszcze odpowiednio spasować.Silnik ma już wyregulowany zapłon, także teoretycznie można by go zalać paliwem i odpalić. Cytuj Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnoldo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Komarek jest wreszcie gotowy. Pierwsze odpalanie przebiegło pomyślnie. Jak na razie na balkonie :) Potem wstępna regulacja gaźnika i silnik chodzi już sobie na wolnych obrotach. Chociaż mam wrażenie, że są trochę za wysokie. Nie wiem niech ktoś pomoże to ocenić. https://www.youtube.com/watch?v=t3n3P2N5dHw Cytuj Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jak dla mnie dobre, zrobisz wolniejsze to będzie przygasał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnoldo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Trochę odkopię temat, ale filmik który wrzucałem zniknął. Także macie jeszcze jeden dodatkowy z jazdy. :) Cytuj Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Allach akbar! Super wyszło:) A zadam takie pytanie czemu jak juz nie pedaowiec ?Oprócz sentymentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnoldo Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Pedałowiec owszem fajny, kiedyś chciałbym się też za takiego zabrać. A ten to oprócz właśnie sentymentu nie ma nic nadzwyczajnego. Po prostu miałem kiedyś dokładnie takiego samego, w tym samym kolorze. :) Cytuj Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi