Skocz do zawartości

Pannonia - sezon 2013

Sherman
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ładnie Waść jechałeś tą SVką :). fajny tor, nawierzchnia widzę trochę spękana, ale nitka ciekawa.

"O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi.

Odkąd mam poważną wadę wzroku już nie. Nie przejmuję się małymi nierównościami. Trochę zabuja czasem zwłaszcza na tych podłużnych pęknięciach, ale to pewnie przez okrutna moc SV-ki której rama gnie się przy mocnym odkręceniu. Generalnie jak sie człowiek przespaceruje to faktycznie z bliska widać słabość nawierzchni. Ty nie byłeś ro się nie wymądrzaj.

"Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty"

• 2 tygodnie później...

Odkąd mam poważną wadę wzroku już nie. Nie przejmuję się małymi nierównościami. Trochę zabuja czasem zwłaszcza na tych podłużnych pęknięciach, ale to pewnie przez okrutna moc SV-ki której rama gnie się przy mocnym odkręceniu. Generalnie jak sie człowiek przespaceruje to faktycznie z bliska widać słabość nawierzchni. Ty nie byłeś ro się nie wymądrzaj.

Spękana jest, ale śmiem twierdzić, że jest równiej niż na Poznaniu. Przyczepność dużo lepsza, a opona po jednym dniu wygląda jak po dwóch sesjach w Poznaniu ...no i te uskoki terenu, które powodują luzowanie się przedniego koła i trzepotanie kierownicy :D. Jak byłem po raz pierwszy, to po pierwszej sesji, do końca dnia lałem paliwo pod korek, żeby koła nie unosiło, bo powodowało to u mnie stan przedzawałowy :D. A jak byłem w tym roku, to luzowałem amor skrętu na maxa, bo najbardziej jaralem się, jak na wzniesieniach kiere skręcało :D ...no i te tarki :D palce lizać :D

Fakt, że jest wąsko i nie ma się gdzie ratować jak np. na Słowacji.

Co by nie gadać, to też mój ulubiony tor, mimo tego, że byłem na nim trzy razy i trzy razy leżałem :D Minus jeden, trochę daleko.

a to moje kilka kółek z Pannoni, od 4:10 dość żwawe :)

Edytowane przez jumpman