Skocz do zawartości

BAŁKANY maj/czerwiec 2013

_Pablo_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No pod choinka w Media Markt leżała to sobie wziął :D

Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ...

2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )

2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )

2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni )

do Montenegro jade ja. jeszcze 2 znajomych mam co tez jada. tylko raczej czerwiec/lipiec a nie maj/czerwiec...

gdybyś przeczytal cały temat wiedziałbyś że przesuneliśmy termin na lipiec ;)

No pod choinka w Media Markt leżała to sobie wziął :D

chwila strachu ;)

hahah 7 stron... ;) ja bede startowal z okolic stalowej woli, tylko tak patrze na przekroj wieku i sprzetow, ze chyba nie bede do was pasowal... ;)

nie wiem co ma wiek do tego ale... jak patrzysz po profilach to rozpiętość jest od 24l do 46l . Liczy się człowiek a nie metryka :-) A co do sprzętu to śmigasz na jakimś extremie ?:D Ty za nami nie nadążysz czy my za Tobą ? prędkości mamy typowo przelotowe więc raczej problemu być nie powinno . To teraz pochwal się czym śmigasz

Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ...

2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )

2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )

2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni )

Żeby wiekowo nie pasować to bys musiał miec albo 8 lat albo 88 :) Jesli chodzi o sprzet to jak kiblem nie jezdzisz to wszystko inne pasuje. Chyba, że tak jak Pablo pisze masz przelotową 200 km/h to faktycznie z nami nie posmigasz.

Mici jak mikołaj nie przyniusł Ci skarpet do tego to coś słabo ;)

Jak to jest montowane do kasku? nie bedzie tego zwiewac, bo to w całkiem innej obudowie niż sprzet Pawła?

Parametry ma niesamowite fajne filmiki slowmotion kreci z tego co widziałem- piknie to bedzie wygladac na filmiku z przyszłego roku :D

skarpety też były więc w tym roku się postarał :biggrin: ale za to stronka gopro się nie postarała za dużo ludzi na świecie miała takiego mikołaja i im serwery od updejtów padły. Montowane do kasku , owiewek , szybek ,lusterek i teoretycznie do wszystkiego . Czy nie zwiewa - podobno nie i nie czuć że się ma coś na głowie. Co lepiej steruje się tym albo pilotem dołączonym gratis albo smartfonem z andkiem mając na bieżąco podgląd. Parametry powalają ale teraz trzeba nauczyć się to wszystko wykorzystać.

Co do mrbravo to już marudzi więc z nami nie jedzie :angry:

to sie nie spasujemy, bo my bardziej turystyczne tempo preferujemy. Czarnogora fajna sprawa, my też zachaczymy, ale wydaje mi sie że nie bedzie to nasz głowny cel. Wszystko się okaze jak zrobimy spotkanie przed wypadem (myslalem nad miejscem i propozycja Foressta nie jest zła Torun mozna pozwiedzac :) tylko niech jakas znizke na kampingu zalatwi :P )

Noclegi średnio 10 Euro, w Dubrowniku płaciłem 20 Euro, ale miałem zajebisty pokój z balkonem na zatokę.

Na Campach namiot + motocykl 70-80 Kun.

Z kiedy te dane?

Bo w tym roku za namiot na campingu w Dubrowniku życzyli sobie 45€.

15km za Dubrownikiem już normalnie 30€ za pokój jak wszędzie.

to sie nie spasujemy, bo my bardziej turystyczne tempo preferujemy. Czarnogora fajna sprawa, my też zachaczymy, ale wydaje mi sie że nie bedzie to nasz głowny cel. Wszystko się okaze jak zrobimy spotkanie przed wypadem (myslalem nad miejscem i propozycja Foressta nie jest zła Torun mozna pozwiedzac :) tylko niech jakas znizke na kampingu zalatwi :P )

camping taniutko wychodzi, mam tam jeszcze kumpla na recepcji może uda sie coś utargować

Z kiedy te dane?

45 eurasów za namiot Oo ???

witaj namiocie na dziko ;D

ciekawe ile teraz na kwaterach kosztuje. ja najchetniej bym gdzies u ludzi mieszkal. zawsze cos podpowiedza, pozna sie zwyczaje i kulinaria... ;)

Regis70 przeciez napisał ceny z ostatnich wakacji

Z kiedy te dane?

duzo sie pewnie nie zmienilo od ostatnich tego czasu ;)

Edytowane przez foresst

Jeśli chodzi o Czarnogórę to ceny kwater są różne,zależy od miejscowości i atrakcyjności kwatery.Zwykle ceny są podobne co chorwackich i wahają się w okolicy 15€ za osobę za noc.Choć ja jeszcze nigdy tyle nie płaciłem,udało się nawet zapłacić po 8€ w Petrovacu,a w Sutomore 10€..Oczywiście cena też jest zależna od ilości dni .

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500