_Pablo_ Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 ja zgrywam filmiki i zdjęcia na twardziela . Tylko 300 GB :banghead: Widać że ostatnio Mikołaje każdemu pod choinkę kamerki dali :rolleyes: Ciekawy tylko jestem kto to obrobi Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 za niecale 3 tygodnie lece z ekipa w ilosci ja + 2 kunie ( moze 3) na Bałkany , czas 14 dni - kierunek morze czarne w rumuni ( Vana Veche na 3 dni) i pozniej 5 dni w Bułgarii nad morzem (Primorsko albo Ahtopol )Jako ze jedymy ze Szczecina i trasa dojazdu podzielona jest na 3 dni , po 2 dniach mamy nocleg w Sibiu i tu zaczyna sie problemik , ja chcialbym zobaczyc i Transalpine i Transfogarska , ale po drodze do Bulgarii pasuje nam tylko Transfogarska . Koles ktory jedzie, byl rok temu na innym moto i mowi ze Transalpina jest slaba , bo duzy ruch i korki , a ja z tego co sie doszukalem , wnioskuije ze jest odwrotnie. A co wy sadzicie ? Upierac sie na Tranalpine , czy po drodze przejechac Transfogarska ? Najchetniej poswiecil bym 1 dzien z noclegiem w Sibiu, na Objazd obydwu tras , ale nie jade sam i poki co jest 2 glosy do 1. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Obie są świetne pod warunkiem, że nie jedzie się przez nie w weekend bo wtedy faktycznie jest masakra. My w zeszłym roku zrobiliśmy obie dzień po dniu, ale dało by rade w jeden dzień. Najlepiej atakować alpine od północy, póżniej drogą E81 powrót i Fogaraską również od północy - coś takiego http://goo.gl/maps/aMut7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) Jestem na miejscu :rolleyes: Dzięki Dudi za info o jeziorze, było naprawde łane ale brak jakiego kolwiek dostępu :biggrin:Wczoraj, jadąc jakieś 2h za wami, przed granicą czeską, złapał nas niedobry madziarski policjant i doj....aałł 80 ojro :angry: Edytowane 18 Lipca 2013 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Czyli z jeziorami norma :D No to niezła pamiątka na koniec wycieczki :-( Mnie z Adim nie zatrzymał bo poprostu nie zdarzył :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jestem na miejscu :rolleyes: Dzięki Dudi za info o jeziorze, było naprawde łane ale brak jakiego kolwiek dostępu :biggrin:Wczoraj, jadąc jakieś 2h za wami, przed granicą czeską, złapał nas niedobry madziarski policjant i doj....aałł 80 ojro :angry:kilka nocy nad tym jeziorem spędzałem i jest tam bardzo fajnie, tylko trzeba było objechać od drugiej strony- jest tanie pole namiotowe i fajne kąpielisko a nawet można na dziko się rozłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Żyje i wczoraj zajechałem do domu :Dile km zrobiłem nie wiem ale łańcuch dociągnołem do oporu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Wiesiek, napisz nam tu szybciutko co wgl się tam u Ciebie stałona jakim modelu Virago jechał w ubiegłym roku Robert???myślę czy by czegoś podobnego dla Olki nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Wiesiek, napisz nam tu szybciutko co wgl się tam u Ciebie stało na jakim modelu Virago jechał w ubiegłym roku Robert???myślę czy by czegoś podobnego dla Olki nie kupić Z tego co pamietam to Robert jeździ na Yamaha XV 750 Special Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 6272 km na cały wyjazd ;Dnapęd i olej do wymiany ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 czy 16-18 sierpnia to dobry termin żeby zjechać się gdzieś koło Łodzi i wymienić filmami i fotkami ????Pablo daj znać jak z tymi domkami o których mówiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja 14.08 lecę do Grecji na 2 tyg to mnie nie bedzie. Adres wkleje jak wrócę do domu Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) No to ja może pierwszy coś zapodam z objazdówki :rolleyes: Jakość trochę nieteges ale zawsze coś. Z racji ciepłoty ubiory full profeska :) Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 czy 16-18 sierpnia to dobry termin żeby zjechać się gdzieś koło Łodzi i wymienić filmami i fotkami ????Pablo daj znać jak z tymi domkami o których mówiłeśtutaj masz linka z cenami domków i opisami co gdzie i jak :http://www.mmlodz.pl/373574/2011/6/1/kapieliska-w-lodzi--arturowek--ceny-oferta-jak-dojechac-mapa-obiektu-informator?category=news albo opcja w Bronisławowie " U Łysego " ( niedaleko Borek gdzie byliśmy rok temu )http://www.wodnikbronislawow.pl/wodnik/namiot + 2 osoby + parking strzeżony dla 2 moto = 51 zł . Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 tutaj masz linka z cenami domków i opisami co gdzie i jak :http://www.mmlodz.pl/373574/2011/6/1/kapieliska-w-lodzi--arturowek--ceny-oferta-jak-dojechac-mapa-obiektu-informator?category=news albo opcja w Bronisławowie " U Łysego " ( niedaleko Borek gdzie byliśmy rok temu )http://www.wodnikbronislawow.pl/wodnik/namiot + 2 osoby + parking strzeżony dla 2 moto = 51 zł .Gadałem trochę z Adim czy by tego nie przełożyć na termin forumowego spotkania we wrześniuJako że Ja na tym spotkaniu będę (jest ono organizowane na campingu Tramp w Toruniu), a Adi mówił że może się przejechać.Poza tym możliwe że będę kupował motocykl z okolic Rybnika to bym podjechał przy okazji z dyskiem zgrać sobie fotki i filmiki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi