MłodyVFR Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Czesc, jestem na forum od niedawna i postanowilem dorzucic swoje 3 grosze w temacie MZ. Swego czasu popelnilem programik w builderze na temat z jaka predkoscia jade, gdy obroty mam takie?? (nawet do rymu niechcacy wyszlo :lol: ) Jak wiemy na wskazania predkosciomierza ma wplyw:- blad samego predkosciomierza- opona tylpomijam wszelkie przelozenia, gdyz zakladam, ze sprzeglo mi sie nie slizga, zeby na trybach mam wszytskie :mrgreen: naped predkosciomierza rowniez ma sie dobrze Poniewaz dosc czesto zmienialem opone tyl :mrgreen: , a interesowalo mnie o ile budzik teraz zaniza/zawyza oraz bawilem sie zebatkami i chcialem wiedziec o ile spadna/wzrosna mi obroty przy utrzymywaniu tej samej predkosci, wiec... no dalej pisac chyba nie trzeba?? Pozdrawiam wszystkich - Młody reaktywacja (251=>VFR) P.S. Programik wysle na maila, a jak ktos wie gdzie jaki serwer jest od tych spraw, to niech zapoda adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 no to ja bym poprosił ten programik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 1 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 do M@lpy: programik wyslalem... aha, jak mozesz to wrzuc go do Vipera na serwer, co bym za duzo nie musial z outlooka korzystac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 dzieki za programik i teraz pytanie czy on do 150 tez sie nadaje czy niebardzo bo z tego co widziałem według tabei na zebatce 16 to nawet wszystko by pasoawło(predkosc i obroty). pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 ja tez bym chciaB [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_k03 Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 ja tez poprosze :D)))))))) [email protected]Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszt Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 ja tez jesli mozna [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 1 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Dla wszystkich zainteresowanych wersja ETZ 150! : Niestety ten programik nie pasuje do ww motocykla, ze wzgledu na to, ze predkosc jest naliczana na podstawie obrotow silnika z uwzglednieniem wszelkich mozliwych przelozen: silnik-skrzynia, skrzynia, zebatki, kolo. Jezeli bedzie baaaardzo duuuuuze zainteresowanie wersja na 150 to moze przy odpowiednim medium - 1browar/10 minut pisania programu :mrgreen: , postaram sie splodzic drugi akt tego dramatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 to ja bym tez poprosil[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Hej [email protected] Jak bedzie chwilka to poprosze o mail z programem THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bulwa Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 No to ja tez poprosze jesli mozna [email protected] Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszt Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Czolem! A to jam tez bym poprosil :D.Z gory dzieki serdeczne!!Moj mail [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja rówież bym poprosił:[email protected]Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Elo ! no to jakby dało rade to i do mnie poprosze poleconym :D :roll: :D Pozdrówka ! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi