goguś Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam! Czy macie jakieś doświadczenia z tym produktem? http://moto.allegro.pl/acewell-cyfrowy-licznik-predkosci-ace-3853-h-i2769917670.html Chciałbym zamontować do streeta na bazie SC 24. Jeżeli temat był,to sorki,ale nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Sprzedajemy je (nawet w niższej cenie :biggrin: ) i montujemy na serwisie, są wporzo. Osobiście nie mam takie w moto więc więcej nie powiem o "współżyciu" z tym urządzeniem. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Kuzyn miał takiego w motongu. Fajnie się sprawował, nie było z nim problemów i miał mase funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Pod warunkiem odpowiedniego podłączenia i regulacji ustawień. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Oki,dzięki! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Mam taki w jednym z motongów od trzech lat. Na dzień dobry zamalowałem srebrną ramkę, była dla mnie zbyt oczojebna. Montaż i podłączenie bezproblemowy, jest schemat i kilka wariantów do wyboru- obrotomierz elektrycznie do cewek albo mechanicznie, prędkościomierz do linki albo elektromagnesem. Do konrolki awaryjnych podłączyłem stopkę- przestałem ruszać z rozłożoną :icon_mrgreen: . Prędkościomierz trzeba wyskalować, ja to zrobiłem wg. wskazań gps. Tyle razy przeliczałem, aż 100km/h pokazywały oba urządzenia. Niby są jakieś mnożniki i przeliczniki, ale wolałem po swojemu. Nie ogarnąłem tylko wskaźnika paliwa, jest jakieś ustrojstwo, ale mnie przerosło. Duże, bardzo czytelne cyferki, zegarek, podświetlenie na niebiesko- dla mnie bomba. Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Hej Miałem taki w GSXR750 (sradzie), generalnie spoko, jedynie denerwowało mnie to, że był mały.Nie wiem jak dużą wagę przykładasz do obrotomierza, ale tutaj obrotomierz graficzny jest dość słąbo czytelny,a shift light zupełnienie niewidoczny. Tak jak napisał Franek, ja też miałem trochę zachodu z prędkościomierzem,obwód koła, który wpisałem poprawnie pokazywał złą prędkość.Samo urządzenie jest fajnym gadżetem, ale jest za małe żeby być super fajnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 shift light zupełnienie niewidoczny.A co to i gdzie to jest w tym liczniku?Co do samego urządzenia- właśnie to, że jest małe i ma wszystko jest zaletą. Jak ktoś buduje streeta to jest ciekawa alternatywa. Wiadomo, że nie zastąpi oryginalnych zegarów, zwłaszcza oddzielnego obrotomierza, ale mi akurat wystarcza to co jest. I nie wygląda jak choinka z tysiącem kontrolek, jak niektóre zegary. Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Shiftlight o ile mi wiadomo to kontrolka zmiany biegu. Ustawiasz przy jakich obrotach ma się zapalać i świeci, żeby Ci przypomnieć o zmianie biegu. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Widziałem w necie zdjęcie streeta zrobionego na bazie SC24 z oryginalna deską .Wyglądała jak żywcem wyjęta z autobusu :biggrin: Właśnie chcę założyć jakieś małe,uniwersalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Looknij, jak to wygląda u mnie: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) Franek w Twoim modelu nie ma shiftlight'a i nie ma diody ostrzegającej przed za wysoką temperaturą.Co do wielkości ja chciłabym mieć zegary typu AIM MXL strada, ale są niestety dość drogie. Goguś (sic:)) nie myślałeś o zegarach wielofunkcyjnych zamkniętych w klasycznym obrotomierzu? Edytowane 30 Listopada 2012 przez agressor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Też ładne :) Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi