C z e j e n Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 zaproponuj co w pierwszej kolejności oglądnąć- w planach jest jak na razie Odessa ,kosa arabadzka i Jałta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xytras Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 A czy jechać do Odessy czy lepiej na Krym poświęcić więcej czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tosik co jest z Tobą,ze nie jedziesz? ja tam Krym chce zobaczyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xytras Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Czejen nie martw się ja jadę ;) dałem ciała na Faaker See ale na Krym jadę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 No to jest nas 4 przydałoby się dokpotować jeszcze kogoś:)1Ty2Ja3Wróbel4Bober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Czejen, jadę ale w innym terminie. W maju nie będę miał więcej niż 5 dni wolnego:/ Cytuj http://motocyklemtuitam.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 No to jest nas 4 przydałoby się dokpotować jeszcze kogoś:)1Ty2Ja3Wróbel4Bober Śledzę wątek ale chyba nie dość skrupulatnie i zgubiłem termin w aszego planowanego wyjazdu.Sam planuję odwiedzić te rejony w tym roku i chętnie bym się dołączył. Tworzy się lista . Może ktoś podsumować założenia wyjazdu ?Terminy i planowna trasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xytras Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 jacekj my planujemy wyjazd w dniach 26.04-5.05 Trasa dopiero w zarysach, podpytujemy się ludzi którzy tam byli co warto zobaczyć i gdzie pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Byłem na Krymie w 2009 roku. Mam kontakt na Viktora który mieszka w Sudoku spokojnie dogadacie się po Polsku-mieszkał u nas ponad 15lat. Płacicie za dobę a on jest do waszej dyspozycji- gotuje, pokazuje okolice, nurkowanie na kraby itp... Edytowane 1 Lutego 2013 przez ilek Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xytras Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Byłem na Krymie w 2009 roku. Mam kontakt na Viktora który mieszka w Sudoku spokojnie dogadacie się po Polsku-mieszkał u nas ponad 15lat. Płacicie za dobę a on jest do waszej dyspozycji- gotuje, pokazuje okolice, nurkowanie na kraby itp... ilek jak możesz to prześlij namiar na człowieka na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako4 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 czesc, tez mysle o krymie ale we wrzesniu a na razie w poniedzialek sluzbowo tam jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbacek Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja generalnie skończyłem wstępny maksymalny plan , wyglada jakoś tak : http://maps.google.p...mra=ls&t=h&z=13 Ale mój termin to od 6 września 2013r ( tak wstępnie) - więc bardzo daleko jeszcze , wcześniej raczej do Chorwacji, a może gdzieś indziej ( byle na wschód)Witam pozdrawiam :) jeśli termin we wrześniu jest aktualny to ja się piszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 I mnie termin wrześniowy odpowiada Obserwuję wątek a kierunek Krym i tak w tym roku zaliczę, sam lub w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) ...temat żyje i to cieszy ..lecz jak w zyciu termin ewoluuje i uleg zmianie ( co wcale nie znaczy że we wrzesniu nie wróce na Krym) ..aktualnie docelowo obowiazuje 30 maj + 11/12 dni trasa wstepna jest o taka http://maps.google.p...s&via=2&t=h&z=5 grupa ma wstępnie 6 maszyn w tym 4 pewne i 2 na 50% i liczy 8 do 9 osób .... to dużo i chmara ludzi ale 4 maszyny sa zgrane reszta sie dopasuje ...formalnie więc nie zamykam jeszcze grupy ( z uwagi na dwa 50% co da łacznie 3 osoby mniej) ale zrobię to najdalej 1 kwietnia ...wiadomo że może sie wykruszyć grupa ale na przypadki losowe i generalnie niełatwe życie w tym kraju niewiele można poradzić.... Edytowane 3 Lutego 2013 przez BMWolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Nie wiem jakie macie maszyny, ale jak bylismy w zeszłym roku w Rumunii to odradzali nam odcinki przez Karpaty na polnocy kraju ( na Waszej mapie L, M N) z powodu braku asfaltu. Na pocieszenie napisze, że nam się trafił taki kilkudziesięcio kilometrowy odcinek z samymi szutrami i było fajnie, a w grupie trzy cruzery były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi