suzukirm125 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam pochwalę się moim nowym kupnem motoru, jest to mój pierwszy motor, mam go 2 dni oto filmik cz pierwszych jazd.Pozdrawiam i zapraszam do komentowania.http://www.youtube.com/watch?v=orRwHduCxSs&feature=plcp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 słabo wkręca ta RMa, zimny czy rozregulowany?jezdziłem kolo Biłgoraja w sobotę i w niedzielę, niezłe te lasy macie, mozna się zgubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No właśnie coś z tym motongiem masz nie teges, to powinno się wkręcać z 2 tyś obr wyżej i wyć niemiłosiernie wyrzucając za sobą tony ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 widać żę już wcześniej miałeś jakieś starcie z jednośladami.Ale chłopaki mają racje przy takim gazie powinna troche bardziej Tobą rzucać ; o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzukirm125 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 zgadza się w lasach Biłgorajskich można się zgubić, ale terena naprawdę ekstra, co do motoru to zawór się nie otwiera, i ma połowę mocy tylko. Jutro pewnie kolega mi to zrobi bo przerabiał już to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi