adasadasadas2 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 witam!!!Mam problem z moim crossem ponieważ wypadła mi srubka ta na zdjeciu w załączniku i nie wiem czy tam była jakas regulacja czy cos bo juz nie pamietam jak ona wyglądała i niewiem jak ona sie czymała bo tam niema chyba gwintu i moje pytanie tu ze niewiem czy mozna dorobic tą śrubke ale znalazłem taki zestaw na allegro i niewiem czy ona w nim jest: http://193.23.48.219...2728078122.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasadasadas2 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam!Mam mały problem bo gdy kupowałem crossa kupiłem jeszcze do niego olej bo ten co tam był wlany to był jakis na dotarcie przynajmniej tak gościu w sklepie muwił.I wlałem go po dotarciu jest to statoil 10w- 40 racing way.I teraz zmeniam olej i nie wiem jaki wlac bo tego nie mozna nigdzie kupic.Wiem ze to chinczyk ale chce zeby miał dobry olej.I moje pytanie w ty ze nie wiem jaki teraz kupic zeby był dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam!Mam mały problem bo gdy kupowałem crossa kupiłem jeszcze do niego olej bo ten co tam był wlany to był jakis na dotarcie przynajmniej tak gościu w sklepie muwił.I wlałem go po dotarciu jest to statoil 10w- 40 racing way.I teraz zmeniam olej i nie wiem jaki wlac bo tego nie mozna nigdzie kupic.Wiem ze to chinczyk ale chce zeby miał dobry olej.I moje pytanie w ty ze nie wiem jaki teraz kupic zeby był dobry. Wiesz chłopcze co to jest interpunkcja?Tych wypocin nie można normalnie czytać :banghead: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jeżeli chcesz taki sam to szukaj syntetyka 10w 40. Marka jest nieważna, może byc castrol, motul itp. Możesz też spokojnie zalać półsyntetyk 10w 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasadasadas2 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jeżeli chcesz taki sam to szukaj syntetyka 10w 40. Marka jest nieważna, może byc castrol, motul itp. Możesz też spokojnie zalać półsyntetyk 10w 40. Dobra dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasadasadas2 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jaką lampę polecacie z owiewką do chińskiego crossa ?? Cena nie powinna przekraczać 120 zł. Chodzi o to zeby była z owiewką i w miarę dobrze swieciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasadasadas2 Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Jak się sprawdza olej w crossie Loncin 125 na wkreconej miarce czy tylko przyłozonej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 chłopcze, poszukaj sobie serwisówki i przestać zakładać kolejne idiotyczne pytania o każdą śrubkę z osobnajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi