Robert von Berlin Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) Wchodze w Gruzje, Armenie we wrzesniu. Edytowane 11 Listopada 2012 przez Robert von Berlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 virazka chcesz leciec? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ta virazka juz nie jedno przejechała :D wieże że Robert da rade i to bez najmniejszego parsknięcia :D:DPzdr Roberto :) LWG ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Śmiały koncept, szkoda że nie dla mojej XJ .... ale też bede gonił na Wschód .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Czesc BMWolf dokąd sie wybierasz? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert von Berlin Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) ta virazka juz nie jedno przejechała :D wieże że Robert da rade i to bez najmniejszego parsknięcia :D:DPzdr Roberto :) LWG ! Moto dostalo nowe przewody wn., poprawilem ladowanie z 13,5V na 14,7V i pali jak nowa, wiec Armenia nie straszna. Witaj Foressciak! :) Edytowane 14 Listopada 2012 przez Robert von Berlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Witaj , witaj kupa czasu mineło ... Jak widzisz BMW poszło do ludzi a teraz XJ900s ... ale nie o tym plan jest generalnie wschodni ... od pewnego czasu kombinuje nad Rumunia i Mołdawią , jest tez koncept Chorwacja ale tu bardzo lajtowo... twój plan jest nawet nawet ...jednak nie pasuje mi tu Turcja .... przyczyna jest prozaiczna ..cena paliwa .... druga sprawa to ten prom przez Morze Czarne , i obawiam sie że niektóre zaplanowane miejsca nie da sie zrealizować planik jest niezły troche jednak zbyt rozległy terminowo i miejscowo przede wszystkim .... ja generalnie ze względu na maszynę to może szuter i to maksymalnie ...mam typowo drogową cięzka maszynę ...jenak zawsze mozna uknuć jakiś wspólny plan .... Edytowane 14 Listopada 2012 przez BMWolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No Robas!!!To widzę, że może jednak częściowo udałoby się razem polecieć :)Myślałem o Rumunii na weekend majowy.Zastanawiam się tylko czy trasa transfogarska i Transalpina są do przejechania w maju. Z tego co kojarzę to powyżej 2000 m.n.p.mKtoś tam był na początku maja? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Z mojej wiedzy wynika, że Transfogarska na początek maja to nie jest dobry pomysł. Będzie zamknięta. Jeśli nie będzie za dużo śniegu to może się przeciśniesz przez małe drzwi.Ja na weekend majowy odpuszczam tą trasę, choć kusi strasznie. Na ten okres wybieram regiony cieplejsze (Chorwację, Czarnogórę, Albanię i może Grecję). Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Z mojej wiedzy wynika, że Transfogarska na początek maja to nie jest dobry pomysł. Będzie zamknięta. Jeśli nie będzie za dużo śniegu to może się przeciśniesz przez małe drzwi.Ja na weekend majowy odpuszczam tą trasę, choć kusi strasznie. Na ten okres wybieram regiony cieplejsze (Chorwację, Czarnogórę, Albanię i może Grecję). No właśnie takie mam niestety obawy...Cóż, będziemy myśleć :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Ja tam panowie na weekend majowy planuje Krym objechać a Transalpine i Transfogaraską lipiec/sierpień zrobić.Pytanie czy dobrym pomysłem będzie pchać się przez kose arabacką motocyklem szosowym ??? Edytowane 16 Listopada 2012 przez C z e j e n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Z mojej wiedzy wynika, że Transfogarska na początek maja to nie jest dobry pomysł. Będzie zamknięta. Jeśli nie będzie za dużo śniegu to może się przeciśniesz przez małe drzwi.(...)Ja bylem na Transfogaraskiej po polowie czerwca, i tylko dzieki szczesliwej konfiguracji 'resztek' sniegu udalo mi sie przecisnac. W maju na 100% nie byloby szans na takie szczescie.. :laugh: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ja bylem na Transfogaraskiej po polowie czerwca, i tylko dzieki szczesliwej konfiguracji 'resztek' sniegu udalo mi sie przecisnac. W maju na 100% nie byloby szans na takie szczescie.. :laugh: No kurde JareG. Pozbawiłeś mnie złudzeń :)Niezłe fotki, czyli obczajamy już na 100% jakieś inne regiony... Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ja tam panowie na weekend majowy planuje Krym objechać a Transalpine i Transfogaraską lipiec/sierpień zrobić.Pytanie czy dobrym pomysłem będzie pchać się przez kose arabacką motocyklem szosowym ??? ..Zdecydowanie zły pomysł .... początek kosy zaliczysz to pewne jednak im dalej tym jest gorzej ... kwestia czy chcesz sie wbic od dołu czy od góry ... generalnie jednak może co sie nie udać .... poprzedni tez miałem taki plan ( kosa ) a byłem na poczatku czerwca i generalnie wbiłem się jedynie kawałek od dołu i odpuscilem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Moto dostalo nowe przewody wn., poprawilem ladowanie z 13,5V na 14,7V i pali jak nowa, wiec Armenia nie straszna. Witaj Foressciak! :) Armenia troszkę daleko :D trzeba mieć czas i pieniądze... ale jest jakiś plan żeby objechać Bałkany :D tak mi się przynajmniej o uszy obiło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi