Limo Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Hahahah luz daleko nie ma :D Wchodzisz na torjastrzab.pl, a potem w kalendarz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) "Program zajęć został opracowany z myślą o motocyklistach i motocyklistkach, chcących w bezpiecznych warunkach zapoznać się z możliwościami jakie oferuje im własny motocykl, w przyjaznej atmosferze ogólnego zrozumienia. Podkreślamy, że nie będzie to trening jazdy sportowej." Tak jest na stronie, co to oznacza w praktyce?? Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Salata123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Limo, to ja nie chcę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 znajomek był i nic nie narzekał, że nie można pozapierdalać, ale może on ma inne wymagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jeździłem tam troche...samochodem. Nawierzchnia ok, gorzej z poboczami. Nie było tarek, często samochody piasek i kamienie na tor wwoziły. Nie wiem czy teraz coś się zmieniło. Generalnie fajne miejsce do ganiania. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 "Program zajęć został opracowany z myślą o motocyklistach i motocyklistkach, chcącychw bezpiecznych warunkach zapoznać się z możliwościami jakie oferuje im własny motocykl,w przyjaznej atmosferze ogólnego zrozumienia. Podkreślamy, że nie będzie to trening jazdy sportowej." Tak jest na stronie, co to oznacza w praktyce?? Oznacza to że zazwyczaj jest komplet i można poćwiczyć wyprzedzanie na dochamowaniach :D. A czy tor jest śliski to nie wiem, nie zauważyłem. Ale masz rację, nie jedź :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Hmm To jak to jest? :D Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Salata123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Yuby będzie wiedział :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ee, lepiej nie bo nie polata tak jak chce :D. Na 632 do Legionowa rozwinie skrzydła i taniej będzie :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi