Bimbak Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ale czyim Wy jesteście zawiedzeni? To NiGDY nie miał być tor wyścigowy, a ośrodek szkoleniowy. Oczywście ... masz rację. Zawiedziony jestem tym że nadal mamy tylko 1 tor z prawdziwego zdarzenia. Poza tym w każdym podlinkowanym artykule mowa o torze wyścigowym. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) MatMax - pełna zgoda, bo wystarczyło ni montować tych barierek, z zrobić żwirowe pułapki. Ale być może to nie byłoby zgodne z wymogami dotyczącymi samochodów. Tego nie wiem, a zapewne na samochody Michalczewski bardziej się nastawił. Jak dla mni, i tak jest ok, bo jeśli bedą wolne jazdy, to wyglada to lepiej niż Biała. Co prawda, też nachodzi mnie smutna refleksja, że nie będziemy krajem przyjaznym motocyklistom. I nie jest to kwestia pieniędzy. Ponoć w Lublinie zbudowano stadion piłkarski za ...100 mln złotych..... Edytowane 3 Grudnia 2013 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Agnieszka w białej się przynajmniej w barierkę nie wpierdolisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgadza się. Tylko, że ja myślę jeżdżeniu bardziej treningowym, bez nakur*iania i tu wydaje mi się, że "u Jastrzębia " może być lepiej. Ae nie wiem - trzeba pojechać i zobaczyć.Tak czy siak, do szybkiego latania zostaje tylko Poznań.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Moim zdaniem jedynym argumentem za jeżdzeniem motocyklami jest właśnie nakurwianie. Inne powody do mnie nie przemawiajo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Pierwszy raz zgadzam się z kivim, dokładnie tak jak pisze. Nie byłem na Białej ani w Jastrząbkach ale wydaje mi się że zdecydowanie bezpieczniej jest w Białej.Czy jadę 50 czy 150 nie chciałbym zakur... w jakąś barierkę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Moim zdaniem jedynym argumentem za jeżdzeniem motocyklami jest właśnie nakurwianie. Inne powody do mnie nie przemawiajo.To dlaczego nie naku*wiasz? 😀😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 ja miałem akcje w białej jak mnie skurcz złapał w prawą rekę i nie mogłem hamulca nacisnąć to po prostu pojechałem w zielone i nic sie nie stało...akcja w 6:20 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 O to samo można by Ciebie zapytać.To Ci chętnie odpowiem.:1. W moim wieku liczą się jeszcze inne rzeczy2. Systematycznie, z głową, technicznie, coraz szybciej - to moje założenie3. W zawodach startować nie będę Zreszta mówię o tym otwarcie od dawna i dziwę się, ze pytasz. BTW, w podczas drugiego w życiu SD na Poznaniu ( i jak na razie ostatniego), zrobiłam 2:09, a na przyszły sezon planuję 2:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zreszta mówię o tym otwarcie od dawna i dziwę się, ze pytasz. No to dlaczego Ty pytasz o to samo? Wygląda to na złośliwość, ale ... wolę dopytać nim osądzę. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Piórko w Twoim wieku, no wiesz.....kobiety o wiek się nie pyta. Są przypuszczenia że masz 23 lata i długie blond loki. :)Zatem dementuję: nie mam blond loków😉😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 To dlaczego nie naku*wiasz? Krótko mówiąc obrzydziliście mi. Chwila słabości poparta FM wystarczyła. Jakkolwiek kombi i kask mi został... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Songoku przy tej Twojej spacerowej jeździe ;) mocno telepie na tym obiekcie :) a może zawias źle ustawiony ;)Nie można wylać tam porządnego asfaltu.:) Niech podniosą wejściówki i odłożą trochę kasy na górkę i zainwestują. :)Polak tylko myśli jak najwięcej zarobić jak najmniejszym kosztem ;) norma. :)Ja Aga Cię podziwiasz że tak śmigasz w tym wieku, dla mnie szacun nie jednemu łoisz dupsko a 2,0 pęknie w 2014 wierzę w to. Bimbak zauważ że Yuby też jest złośliwy :) ale tego nie napiszesz ;) ale oni tak zawsze, widać bardzo sie lubią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 O to samo można by Ciebie zapytać.A Ty Yuby czemu nie nakurwiasz tylko zawsze w ogonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Krótko mówiąc obrzydziliście mi. Chwila słabości poparta FM wystarczyła. Jakkolwiek kombi i kask mi został...Kivuś, to nie ja....mam nadzieję. Jeszcze będziem łoić na Radomiu, co...? Mateusz, wiadomo: tu się jedni lubią inni jakby mniej (ja tam Kivi'ego bardzo lubię). Ale żeś mi przylłożył: "w Twoim wieku". Ale loooz, sama się o to prosiłam, wieku nie ukrywam, bo to nic nie zmieni. A że czuję się młodo, to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi