tostek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ma ktoś, używa, warte swojej ceny?Buty przypadły mi mega do gustu,dużo bardziej niz vortice i supertechy, szukam czegoś bezpiecznego. Gdzie kupic najtaniej i czy daytona ma jakies wyprzedaże np w grudniu na święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyfer78 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Wygląd rzecz gustu.Bezpieczeństwo i komfort naprawdę buty pierwsza klasa. Widziałem na targachw Kolonii takie evo "od środka". Mega dobre wrażenie i pancerne wykonanie. Nie wiem jak wkleić fotkę a szkoda bo świetnie obrazuje wykonanie.Kumple używają wprawdzie innych modeli i są bardzo zadowoleni.W moto-akcesoriach widziałem przecenę z 400zł może ci się przyda.http://www.moto-akcesoria.pl/buty-motocyklowe-daytona-evo-sports-czarno-siwe,p,780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Tak, jednego rozmiaru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Dobre i to, w ilu sklepach masz te buty na półce? Większość modeli Daytony jest w wieeeeelu sklepach wyłącznie na zamówienie, więc nie spodziewaj się innych promocji :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Nie, nie będę się cieszył z takiej promocji, wybacz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Używa ktoś, jak z wygodą, da się w tym troche pochodzić :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) jak przymierzałem to wydawały się bardzo wygodne.co innego iść w nich 3km tego nie wiem, ale pierwsze wrażenie że wygodne Edytowane 12 Października 2012 przez tostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi