Michał Mleczko Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Panie, a po co ci tyle kufrów! ;) całkiem pasują, na mój gust. Cytuj - dziennik kosztów na spritmonitor.deMoja Honda CB250N na Autocentrum.pl - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie mam gdzie kasku włożyć.... a w te mi się nie mieści..... Zobaczę jak to będzie wyglądać i jeśli będzie bleee, to te boczne zdejmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Mleczko Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kask się wkłada na głowę :cool: Cytuj - dziennik kosztów na spritmonitor.deMoja Honda CB250N na Autocentrum.pl - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kask się wkłada na głowę :cool: Święta racja panie Michale.... :lalag:Lecz już tak mam, że lubię robić sobie pod górkę w niektórych sprawach... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) No i od pewnego czasu zagościł kufer centralny w mojej Etz-tce... Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez december74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Mleczko Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jak zawieje to się będziesz cofał :) co za dużo to niezdrowo - ja sobie kufer i stelaż pod kufer ściągnąłem, teraz jeżdżę z sakwami i tankbagiem - w jedną sakwę wchodzi kask, więc jakoś się zapakuję. Cytuj - dziennik kosztów na spritmonitor.deMoja Honda CB250N na Autocentrum.pl - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Miejmy nadzieję że wiać nie będzie. :icon_razz: Gorzej z tym cofaniem będzie.... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) XXVI Zlot Motocykli Ciężkich i Weteranów w Krotoszynie http://chomikuj.pl/Manchatan/ETZ+Mz+250 Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez december74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 No i stało się...... sprzedałem moją ETZ-tkę.... :sad:No i zaczęło się..... poszukiwanie nowego sprzęta, a mianowicie szukam HONDY VFR, osobny temat w dziale "KUPIĘ" :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Witam. A tak spętana Ecia mnie opuszczała w kierunku Warszawy z nowym właścicielem.... :sad: Ale na drugi dzień nowy właściciel zapewnił mnie że dotarła bez żadnej ryski.... :lalag: Edytowane 18 Listopada 2013 przez december74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Węzły mistrzowskie. :D Pewnie rozwiązał je za pomocą noża. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi