Inula Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Z ciekawości zapytam, ponieważ nie sprawdzałam na własnej skórze. Czy ktoś z was korzystał z usług "Szkoły koła" Tacz.pl i "Wheelie Machine"? Ciekawa jestem na ile pomocne to jest w warunkach rzeczywistych. Ma ktoś doświadczenie z tą dokładnie szkołą? Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 temat mentosa powraca jak bumerang :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 To on jeszcze ją prowadzi? Myślałem że po tym jak połamał kręgosłup dał sobie z tym spokój. W każdym razie mało to ma wspólnego z prawdziwą jazdą na kole. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Miałam okazję pytać w zeszłym roku właśnie tego Pana jak to wszystko wygląda. Niestety informacje były udzielane bardzo chaotycznie...Czyli co, już ktoś o to pytał na forum setki razy? Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 wpisz w wyszukiwarkę dr. mentos to wszystkiego się dowiesz :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 No taa...jest o czym poczytać. Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Miałam okazję pytać w zeszłym roku właśnie tego Pana jak to wszystko wygląda. Niestety informacje były udzielane bardzo chaotycznie... Nom, to w jego stylu. Najlepiej jak do niego zadzwonisz to Ci wszystko powie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Limo, zostałeś pilnować forum? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dopiero z roboty wróciłem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celfun Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Cześć przeczytałem większość tematów ale nie znalazłem nic o tym napoju http://redfuel.bytacz.prv.pl/ pił już ktoś, czy mi się tylko wydaje czy amfetamina jest narkotykiem :laugh: . Szczerze powiedziawszy nie wiem jak z jego umiejetnościami kaskaderskimi ale jeżeli jeździ tak samo jak kręci reklamy to szkoda kasy na Gościa :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Cześć przeczytałem większość tematów ale nie znalazłem nic o tym napoju http://redfuel.bytacz.prv.pl/ pił już ktoś, czy mi się tylko wydaje czy amfetamina jest narkotykiem :laugh: . Szczerze powiedziawszy nie wiem jak z jego umiejetnościami kaskaderskimi ale jeżeli jeździ tak samo jak kręci reklamy to szkoda kasy na Gościa :biggrin:. Ot ciekawostka. Faktycznie ma w składzie amfetaminę. Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi