qwazar Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam, mam prośbę - napiszcie proszę czy znacie w Kakowie lub najbliższej okolicy miejsce, w którym mógłbym "całościowo" zrewitalizować motorower Romet 50 T-1; intetresuje mnie profesjonalny warsztat, chciałbym, aby ktoś odpowiedzialny zajął się moim zabytkiem - mam do niego bardzo emocjonalny stosunek i jest dla mnie absolutnie bezcenny; pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 W Krakowie nie znam, ale jakbyś zabłądził na północ kraju to wiem gdzie doprowadzą Romecika do fabrycznej specyfikacji. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Podpytaj w Muzeum Inżynierii Miejskiej. Jest tam trochę odrestaurowanych sprzętów. Na pewno da się dostać namiar na kogoś, kto podejmie się prac. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Spora cena jak za kundla, chociaż zrobiony ładnie. Edytowane 5 Stycznia 2018 przez WSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ładny ale szukaj z silnikiem komarowym i najlepiej na pedała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek22 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Ciężko znalezć częśći do takiej maszyny samemu byś musiał szukać niestesty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi