BarbieDT Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ooo to idealny temat dla mnie bo mam pełno moto zdjęć, bo moja Młoda interesuje się fotografią i zawsze coś tam cyknie :PCzasem i wsiądę na 4kołowca :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Wow szalona dziewczyna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 a skąd! jestem nadzwyczaj spokojna hahah żartuję oczywiście :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 mi się osobiście podobacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 a dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 nom ładna Dt;d noi koleżanka też;) buty shifta ;x gdzieś w tamte okolice sprzedałem identyczne;] fajnie jest gdy dziewczyny dzielą naszą pasje;) pozdro.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Dziękuję :) na razie to początki, ale uczę się pilnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 skromna prośba, przyjedź do Borek za tydzień :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 haha okej z przyjemnością bym wpadła, ale nawet nie wiem gdzie to jest hah :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Proszęęęę przyjedźźźźźźź do Borek (jest taki temat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Nie pierwszy i nie ostatni raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) to Ty Przemek lovelas jesteś hahahaa żeby Przemkowi nie było smutno to zabierz ze sobą jakąś równie fajną koleżankę Edytowane 13 Września 2012 przez michal.051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 No wiecie, a myślałam, że będę tą jedyną :(będę przez Was płakać Znalazłam ten temat z Borkami, nie mogliście wybrać miejscówki bliżej mazur ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Przyjedź pociągiem, za szkolny bilet zapłacisz niewiele, a ze stacji odbierze Cię cała gromada forumowiczów na harleyach i ścigaczach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 fajnie by było, ale taki kawaaał drogi ! kolejne zróbcie gdzieś bliżej to będę ! :DMuszę przyznać, że jesteście bardzo bardzo towarzyscy jestem tu zaledwie pare godzin, a już mnie zapraszacie na spotkanie forumowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi