RavDT Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam, od kilku miesięcy jestem użytkownikiem hondy crf 250X. Mam taki problem. Moto było ściągnięte zza granicy przez handlarza lecz bez papierów by nie płacić dużego cła(jakoś tak to było rozwiązane). Właściciel od którego kupiłem Hondę zakupił sprzęt od handlarza. Moje pytanie jest takie. Czy da się zarejestrować motocykl skoro został wyprodukowany z możliwością rejestracji? Mam umowę kupna sprzedaży między poprzednim właścicielem a handlarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam, od kilku miesięcy jestem użytkownikiem hondy crf 250X. Mam taki problem. Moto było ściągnięte zza granicy przez handlarza lecz bez papierów by nie płacić dużego cła(jakoś tak to było rozwiązane). Właściciel od którego kupiłem Hondę zakupił sprzęt od handlarza. Moje pytanie jest takie. Czy da się zarejestrować motocykl skoro został wyprodukowany z możliwością rejestracji? Mam umowę kupna sprzedaży między poprzednim właścicielem a handlarzem.Nie ma papierów, nie ma rejestracji. Pewnie już inny motocykl o tym samym numerze ramy jeździ gdzies po świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RavDT Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nie ma mozliwości zrobienia tych papierów? Np. pojechać do miejsca gdzie był ściągany motocykl i go tam oclić? Albo pojechac do hondy i poprosić o wyrobienie tych papierów? Myśle, że musi się jakoś dać to zrobić. Może ktoś jeszcze sie wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 To nie Honda wyrabia papiery tylko Wydział Komunikacji, niestety czeka Cię wymiana ramy na taką z papierami jeśli chcesz wyjechać na asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 chłopaki mają racje... tera pozostaje ci tylko Allegro i jazda szukać ramy z papierami ; o nie powinna być droga;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RavDT Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Droga pewnie nie, ale ciekawe kiedy tak rzadka rama się pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Tablica, otomoto,allegro ebay itp napewno sie cos znajdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Daj sobie spokój dobrze Ci radzę i jeździj takim moto jak masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi