adamkolli Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Świetnie :)Czekam na dalsze efekty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMajka Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Inkubator pomoże Ci również znaleźć finansowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragilla Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Tak, w założeniach ma to być do starszych motocykli właśnie. A inkubator to instytucja, która własnie pomaga zdobyć finansowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 A będzie jakaś różnica między zamontowaniem tego TC w starszych i młodszych sprzętach? Chodzi o gaźniki vs. wtrysk? Pytam bo jakbym zdecydował się kupić do cebry to chciałbym kiedyś przełożyć do nowszego sprzęta, jeśli dane będzie mi zmienić. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragilla Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Urządzenie to samo. Kwestia przerobienia wiązki przewodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMajka Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 To działaj w takim razie i powodzenia :) Oby się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 witamDragilla, czy ty jestes z CHotomowa pod Warszawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragilla Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie inaczej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jestem tu nowy, ale nie mogę powstrzymać się, chol*ra jestem pełen podziwu za pomysł, plan, poświęcenie, jeśli to bedzie działać i jeśli dojdzie do tego, ze bede potrzebował takiego patentu, to zyskałeś kolejnego klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi