Zx600A Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 A co mi tam, pochwalę się. Dzisiaj moja 'kawłoszka' została oddana do użytku. Przyjechałam sobie do pracy na moto, ludzie z pracy byli tak zaskoczeni że zbierali swoje zęby z chodnika ;D miło ;) Pierwszy raz sama sobie jeździłam po normalnych, publicznych drogach, tak więc dla mnie dzisiaj życie się zmieniło, zapiszę sobię tą datę w kalenarzu :) haha Dla mnie właśnie sezon się rozpoczął. To chyba tyle chciałam przekazać. Dziękuję za uwagę :D Peace! LwG ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ooo ziomalka .Gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotnik Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Gratuluje;] musi być to dla Ciebie wielkie i miłe przeżycie;) jeszcze raz gratuluje;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vrx Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Gratuluję :) Też czekam niecierpliwie na ten dzień w swoim życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zx600A Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Gratuluję :) Też czekam niecierpliwie na ten dzień w swoim życiu!Nie czekaj tylko dąż do tego :D Warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi