Filip VF 750 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam jestem posiadaczem vf 750 i jak wiadomo w tym silniku jest za małe olejenie gniazd wałków jak i samych krzywek w głowicach. Słyszałem o adapterach na zamówienie które montuje sie pod filtr oleju z wężami które doprowadzają czysty olej do głowic. Cały problem w tym że ktoś się tu kiedyś chwalił takim rozwiązaniem lecz nie mam z tą osobą możliwości kontaktu.Czy ktoś może coś wie na ten temat??? Z góry dziękuje,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Robione sa w Stanach, nie wiem czy ktos je robi w Polsce.Wygooglaj sobie forum Sabmag.com - tam sa opisy i jak sadze nawet rysunki wykonawcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip VF 750 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 już się dowiedziałem, wykonam to sobie sam bo to jednak proste i made in home bedzie 4 razy tansze. Posłuchajcie jak bardzo ciasno ma siedziec wałekroz. w głowicy? Bo mój jest jak w jednej tak i w 2 głowie luźny tzn jak podważam go śrubokrętem to widać że ma mninmalne luzy góra dół i tak chyba nie możebyć. Krzywki mam dobre a wyrobiły mi sie mocowania wałków nie wiecie czy takie coś regenerują ? tzw mostki? jak nic z tym nie zrobię to pewnie raz dwa się tocałkiem wyrobi i tego nie chcę . Ile może kosztować regeneracja głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 już się dowiedziałem, wykonam to sobie sam bo to jednak proste i made in home bedzie 4 razy tansze. Posłuchajcie jak bardzo ciasno ma siedziec wałekroz. w głowicy? Bo mój jest jak w jednej tak i w 2 głowie luźny tzn jak podważam go śrubokrętem to widać że ma mninmalne luzy góra dół i tak chyba nie możebyć. Krzywki mam dobre a wyrobiły mi sie mocowania wałków nie wiecie czy takie coś regenerują ? tzw mostki? jak nic z tym nie zrobię to pewnie raz dwa się tocałkiem wyrobi i tego nie chcę . Ile może kosztować regeneracja głowy? Może Cię zmartwi taka wiadomość 400 zeta za głowicę i jest to do zrobienia Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi