domik89 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Cześć składam moja r6 i przy rozkładaniu zauważyłem że brakuje dwóch wężyków od baku (patrz foto) poproszę o odpowiedź gdzie powinny iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Do ziemi. Maja za zadanie odprowadzac wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domik89 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 z baku ?? na 100% czyli to nic ważnego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Moge się mylić, ale CHYBA mają pozwalać spływać benzynie poprzez doprowadzenie powietrza.Napisałem CHYBA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Kup dwa najtańsze wężyki, wyprowadź je tak aby to co z nich wyleci nie leciało po motocyklu. Ot wsio. Seryjnie najczęściej gdzieś lecą koło bocznej stopki ale możesz wyprowadzić gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 U mnie wychodzi wężyk jak poniżej na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domik89 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 druga sprawa :) czy tu też tak luzem ma być czy brakuje jakiś wąż ?? chodzi mi o ten cypelek przed tą gruszką tak jakby wyjście ale też brakowało nic nie było podłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi