GhostRiderDriver Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 witam wszystkich :)czy orintuje sie ktos moze jakie mozna znalezc dobre motory w pojemnosci 80ccm? chodzi mi o to zeby to były fabryczne/seryjne 80ccm. . podoba mi sie cos w stylu yamaha dt, honda hm, peugeot xps i derbi senda. . lecz tylko yamahy sa w pojemnosci 80ccm, a trudno mi znalezc cos dla siebie bo w mojej okolicy nie ma z czego wybierac. . zalezy mi na tym, zeby motor był w 2t, był chłodzony cieczą, miał ok. 20 km i był w miare ekonomiczny i bezawaryjny. . moze ktos z was zna jakies moto w tym temacie. . jesli niema niczego podobnego to prosze mi doradzic jakies 125ccm. . byle tylko miało homologacje. . :) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Yamaha DT, Kawasaki KMX,Kawasaki KDX, Gillera RC,Suzuki Ts czy jakos tak;x niewiem byś musiał poszukać doradzałbym 125. ale wszystko tylko w 2t jeśl takie pojemności.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 w temacie co kupić co wybrać masz milion trzysta osiemdziesiąt cztery razy przerobiony opisywany przez ciebie problem...........pozatym moim zdaniem żeby dostać pomoc trzeba wykazać chociaż minimum dobrej woli -nawet nie chciało ci się sprawdzić w google ile jest 80ccm dual sportów a to już lenistwo..........jest ts 80, mtx 80, crm75, dt 80, cre 70 chyba tylko kawasaki nie ma 80ccm i KTM..... 20KM nie ma żadna 80ccm oprócz crossów.... "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostRiderDriver Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 w temacie co kupić co wybrać masz milion trzysta osiemdziesiąt cztery razy przerobiony opisywany przez ciebie problem...........pozatym moim zdaniem żeby dostać pomoc trzeba wykazać chociaż minimum dobrej woli -nawet nie chciało ci się sprawdzić w google ile jest 80ccm dual sportów a to już lenistwo..........jest ts 80, mtx 80, crm75, dt 80, cre 70 chyba tylko kawasaki nie ma 80ccm i KTM..... 20KM nie ma żadna 80ccm oprócz crossów.... yamahy dt 80 mają 17-18 km. . a ja tam napisalem około 20 km. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 dt 80 ma 10km a nie 17-18. Rm, kx, cr, tm 80 mają po 30km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 yamahy dt 80 mają 17-18 km. zablokowana 9KM odblokowana (wydech, moduł, dysza ) 14KM "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostRiderDriver Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 o to przepraszam, , mialem zle informacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi