Brzoza Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Zapraszamy: 7-9 września 2012r. www.zlotpunkowy.pl Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Fajny klimat szczególnie ten z winami :biggrin: ale za moich czasów pisało sie PUNKS NOT DEAD :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 słuszna uwaga;) zmieniłem:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Niezły pomysł ale daleko. W Cieszanowie jest duuuuży festiwal w wrześniu gdzie masa super kapel łącznie z Exploited więc chyba jednak ... www.cieszanowrockfestiwal.pl Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Niezły pomysł ale daleko. W Cieszanowie jest duuuuży festiwal w wrześniu gdzie masa super kapel łącznie z Exploited więc chyba jednak ... www.cieszanowrockfestiwal.pl Fajny festiwal, ale od nas daaaaleko:( Z Radomia nie masz tak źle;)Kawą w 4 godz pociśniesz;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 A dlaczego zlot Punkowy jest w tym samym terminie co Włóczykij ? Sorki ale Włóczykij wygrywa , chyba że w sobotę wieczorem wpadniemy po imprezie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 co za Włóczykij ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 http://www.husaria.pila.pl/wrzutki/2012/wloczykij/wloczykij.html co za Włóczykij ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 A dlaczego zlot Punkowy jest w tym samym terminie co Włóczykij ? Sorki ale Włóczykij wygrywa , chyba że w sobotę wieczorem wpadniemy po imprezie . U mnie akurat wygrywa Punkowy, bo udziały we wszelkiego rodzaju rajdach kończą się dla mojej Jadwini różnymi usterkami. U "Lecha" w Opalenicy na ten przykład wracałem na busie z 50-go kilometra rajdu. Tak więc do zobaczenia 7 września :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) A dlaczego zlot Punkowy jest w tym samym terminie co Włóczykij ? Sorki ale Włóczykij wygrywa , chyba że w sobotę wieczorem wpadniemy po imprezie . hej:)termin ustaliliśmy dużo wcześniej, zanim pojawiło się info o Włóczykiju. To 2 różne imprezy.Teraz jest tak duże skoncentrowanie imprez, że nie ma wolnego weekendu. I Punkowy robiliśmy w czasie zakończenia sezonu w Drawnie, II był w terminie Łeby i zlotu w Bydgoszczy. Teraz W tym samym czasie co Włóczykij... A jak wam się uda wpaść w sobotę to będzie pięknie!! pozdro U mnie akurat wygrywa Punkowy, bo udziały we wszelkiego rodzaju rajdach kończą się dla mojej Jadwini różnymi usterkami. U "Lecha" w Opalenicy na ten przykład wracałem na busie z 50-go kilometra rajdu. Tak więc do zobaczenia 7 września :D Miło to czytać!!Do zobaczenia zatem!! Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nie byłem jeszcze, ale slyszałem że w ostatnich latach było grubo :). Także myślę że w tym roku uda mi sie zawitać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 No to do zobaczenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 UWAGA: Są dostępne 2 miejsca w 8-os domku w Głowaczewie, cena 50zł/osobę za dobę. Dojazd zapewniony w cenie. info Marcin: 795740135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Dzięki wszystkim za mega zabawę:)) Same plusy, żadnych minusów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Super klimat i zabawa. A co do gastronomii to jedzenie jak w domku. Polecam każdemu ten zlocik, zero komercji 100 % zadowolenia :) dodatkowo miejscówka nad rzeczką. Znaczki zlotowe robione ręcznie, koszulki to samo. Widać, że organizatorzy naprawde napracowali sie żeby to fajnie wyszło . Brzoza możesz przypomnieć nazwe tej rosyjskiej kapeli, o którą pytałem bo zapomniałem jak sie nazywała?? Pozdro ! Edytowane 21 Września 2012 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi