Vitu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udost臋pnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Czesc, mam problem z moja kawka.聽Otoz od jakiegos czasu strasznie sie grzeje. W ostatnie upa艂y jest to rzecz naturalna ale w dni takie jak teraz gdzie mamy 21C moja kawa po 10 min jezdzie ma juz 100C , przy 104C wlacza sie wentylator zbija do 99 i po 3 sekundach znowu ma ponad 100C.聽Kawa jest po serwisie tj. olej filtr , p艂yn chlodniczy , hamulcowy , powietrza , klocki.聽Prawde mowiac to od samego poczatku bardzo szybko sie nagrzewala ale myslalem ze ten typ tak ma jednak mialem okazje porownac moja kawe z r6 2007 i cbr 600rr 2004 , yamaha i cebra po lataniu na gumie , paleniu laczka ma na blacie max 90 C, ja pokrece sie po wiosce 10 min i juz mam ponad 100C.聽Cos jest nie tak ? czy poprostu panikuje ? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
toowdie Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udost臋pnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 sprawdzi艂bym termostat Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Vitu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udost臋pnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 sprawdzi艂bym termostat聽Mozesz jasniej ? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
toowdie Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udost臋pnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 termostat nie otwiera i ca艂y czas moto jest na ma艂ym obiegu ch艂odziwa Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Vitu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udost臋pnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Jak to sprawdzic ? moze sie myle ale jesli zalacza sie wentylator i temp. spada to chyba termostat sie otwiera. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Limo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udost臋pnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Chyba 偶e si臋 zatnie...聽 A luzy zaworowe jak wygl膮daj膮? Cytuj Why... So... Serious聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
pi贸rko Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udost臋pnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie przejmuj si臋 - moja (aczkolwiek chwilowo niesprawna) ma identycznie. Zw艂aszcza przy takich temperaturach powietrza i je藕dzie w mie艣cie, ok. 95-105 stopni to norma. Wentylator w艂膮cza mi si臋 przy ok. 100 st (mo偶e troch臋 mniej). Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez pi贸rko Cytuj 聽聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Limo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udost臋pnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Pi贸rko, ale Ty nie mia艂a艣 luz贸w na zaworach wydechowych, prawdopodobnie od d艂u偶szego czasu, wi臋c m贸g艂 si臋 nadmiernie grza膰. Cytuj Why... So... Serious聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Vitu Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udost臋pnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Moj blad , luz贸w jeszcze nie sprawdzalem a powinienem to zrobic odrazu po sprowadzeniu do polski motorka.聽Postaram sie jak najszybciej to zrobic. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.