Skocz do zawarto艣ci

Zx6r 07-08 temperatura

Vitu
 Udost臋pnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, mam problem z moja kawka.

Otoz od jakiegos czasu strasznie sie grzeje. W ostatnie upa艂y jest to rzecz naturalna ale w dni takie jak teraz gdzie mamy 21C moja kawa po 10 min jezdzie ma juz 100C , przy 104C wlacza sie wentylator zbija do 99 i po 3 sekundach znowu ma ponad 100C.

Kawa jest po serwisie tj. olej filtr , p艂yn chlodniczy , hamulcowy , powietrza , klocki.

Prawde mowiac to od samego poczatku bardzo szybko sie nagrzewala ale myslalem ze ten typ tak ma jednak mialem okazje porownac moja kawe z r6 2007 i cbr 600rr 2004 , yamaha i cebra po lataniu na gumie , paleniu laczka ma na blacie max 90 C, ja pokrece sie po wiosce 10 min i juz mam ponad 100C.

Cos jest nie tak ? czy poprostu panikuje ?

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Nie przejmuj si臋 - moja (aczkolwiek chwilowo niesprawna) ma identycznie. Zw艂aszcza przy takich temperaturach powietrza i je藕dzie w mie艣cie, ok. 95-105 stopni to norma. Wentylator w艂膮cza mi si臋 przy ok. 100 st (mo偶e troch臋 mniej).

Edytowane przez pi贸rko

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

Udost臋pnij

• Dodaj now膮 pozycj臋...