Tayo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Trafiła mi się okazyjna Honda nsr 40km ode mnie , 4 biegowa ,z podartym siedzenie ,bez ślimaka z gaźnikiem do czyszczenia z plastikami popękanymi i wieeele innych głupot, ale...Jeżdzi ! :) I jest to mój pierwszy pojazd mam nadzieje że posłuży jakiś czas Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 od czegoś trzeba zacząć :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novex Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Kumpel ma taką, tylko że białą. :) Przez pierwsze dni będą Cię bolały barki, później już się przyzwyczaisz. Gratuluję zakupu i miłej jazdy. Który rok? Stawiam na 91. :D :D LwG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 troche pracy i serca w nią włożysz i będzie git. Do pierwszego moto zawsze jest jakis najwiekszy sentyment wiec i zapewne w twoim przypadku tak będzie:) Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zapomnieliście o najważniejszym - to jest HONDA ! :D Powodzenia ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dzięki wszystkim :) i rok tej Hondy to 89 ,jak już pisałem leżała na obu stronach , i dziś załatwiłem wszystkie formalności i na szczęście obyło sie bez kary 600zl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 tez mam honde z 89r:) tylko ze cm 125 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Teraz wywal tę delikatnie mówiąc "nieudaną" owiewkę przednią i będziesz miał świetnego street-a. Wiem, bo woziłem się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Pierwszą miłość kocha się szczególnie mocno :biggrin: Gratulacje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dzięki i jakby ktoś miał na sprzedaż silnik od ns1 to chętnie go wezme :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ślimak powinien pasować od NS-1, kiedyś zakładałem w przeciwną stronę (mając właśnie NS-1). Silnika większego w to nie pchaj, bo hamulce nie dadzą rady :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dzięki za rade , o hamulcach nie pomyślałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Gratuluje zakupu;) miły i fajny motocykl, świetny dla początkującego;) Pozdrawiam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Pasuje też sporo innych drobnych części (na pewno tylna lampa, wydaje mi się że również przełączniki kierownicy), ale nie bez przyczyny z tyłu masz bębnowy hamulec, a w NS-1 jest już tarcza (przednia tarcza też jest chyba większa). Ewentualnie przeróbka całości dałaby efekt, ale to całkowicie nieopłacalne przy obecnych cenach NS-1. No chyba że i NSR kupiłeś śmiesznie tanio, jak ja jeździłem pięćdziesiątkami to NSR 50 kosztowały pod 3000 zł :blink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 dalem za nia 1250zl to chyba dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi