dawid081124 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam, mam problem z moja yamaha fzr 600 (1990r) wolne obroty trzyma ładnie, na biegu jałowym kręci do konca, lecz niestety na kazdym innym biegu moto przerywa od 6tys i ciezko go wyzej krecic. Nie wiem jaka moze być tego przyczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 wyjmij śmieci z obudowy filtra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid081124 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 w obudowie filtra czysto, filter tez nie dawno wymieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam, mam problem z moja yamaha fzr 600 (1990r) wolne obroty trzyma ładnie, na biegu jałowym kręci do konca, lecz niestety na kazdym innym biegu moto przerywa od 6tys i ciezko go wyzej krecic. Nie wiem jaka moze być tego przyczyna...Zrób pomiar ciśnienia sprężania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 to w takim razie sprawdź ustawienia rozrządu - spotkałem się z takim przypadkiem z fzr600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alkad Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 I jak problem rozwiazany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawakaki GPX Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Miałem taki sam problem,pomogło czyszczenie gaźników i ich synchro a także wymiana filtra paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi