przemek96 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/155470-borki-2012-spotkanie-forumowe-wole-borki-od-majorki/ W sumie moglibyście wpaść bo bym podpytał co nieco ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 ja się wstępnie pisze jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 już kiedyś czytałem ten temat, daleko nie mam ale jak na razie 21szego mam służbę ... zobaczymy, może uda się z kimś zamienićdam znać :) W sumie moglibyście wpaść bo bym podpytał co nieco ;) zawsze możesz pytać tutaj :) jeżeli będziemy znali odpowiedzi na Twoje pytania to na pewno wszyscy chętnie pomożemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Mozna tam wpasc w sobote czyli 22. Ja w piątek też raczej bym nie przyjechał, bo w robocie wolnego nie dostane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 się zobaczy ;) kwestia do obgadania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 się zobaczy ;) kwestia do obgadania ;) ok ja się pisze :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) ok ja się pisze :D bys jechal z Łodzi czy z Rybnika? Forest tu nie ma co obgadywac tu trzeba działać :) Mici, Krzychu a Wy ? Edytowane 6 Września 2012 przez Dudinozor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ja się wstępnie wybieram :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Będzie ciężko , ale raczej powinienem być :-)A jak z rezerwacją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 A jak z rezerwacją ? trzeba namioty zabrać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 trzeba namioty zabrać hehebys jechal z Łodzi czy z Rybnika? Forest tu nie ma co obgadywac tu trzeba działać :) Mici, Krzychu a Wy ?mi to obojętnie . Możemy jechać na 3 motory ze śląska jeśli wystartujecie o normalnej porze a jak nie to jadę w piątek na Borki i daje w palnik :flesje: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 to może i ja się podłącze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 no ja w sobote moge nawet o 8 rano jechać, ale piątek mi niestety nie pasuje. To rezerwujemy jakis domek czy cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 myślę ze domki o tej porze roku będą jakieś wolne, no ale lepiej było by się dowiedziećmam nadzieje że będzie ładna pogoda na drogę :Praczej się pojawię :) a jak się pojawię to z plecakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 :) a jak się pojawię to z plecakiema w plecaku 40 piw ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi