Szuberto Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Przy okazji będzie można kilku dobrych kapel posłuchać http://band.pl/koncerty/pokaz/8701/14-wrzesnia-2013-torun-bunkier Oczywiście info tylko dla melomanów ;) Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Szubi daje Venturę i jadę ;-) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 A co huśka Ci stoi ;)? Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Chciałem puścić "Sweet Home Alabama". Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 W Mrągowie chyba byłeś, ha? Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 :spam: :offtopic: :lapad: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Chciałem puścić "Sweet Home Alabama". Ej! To ja jestem od puszczania "Sweet home Alabama"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ej! To ja jestem od puszczania "Sweet home Alabama"! A nie od strzelania z wydechu o 1 w nocy? :icon_mrgreen: Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 No co Ty, przeciez to niebezpieczne dla silnika i mógłbym sobie ściga pobrudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Borki zrównane z ziemią, to info najwidoczniej jeszcze nie usunięte z portalu "NoclegiW" ??! Termin 99,9% 13-15 Września Gdyby jednak termin uległ zmianie np. na 27-29 września, to byłaby szansa, że się pojawię - jakieś 50% z 0,1%. :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ??! Borki już nie istnieją. Ktoś tu nawet wklejał foty z placu rozbiórki. Strona internetowa również została zdjęta. \ Termin 100% 13-15 września. http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/163039-forumowe-spotkanie-2013-torun-13-15-wrzesnia/ Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Borki już nie istnieją. Ktoś tu nawet wklejał foty z placu rozbiórki. Strona internetowa również została zdjęta. \ Szkoda, bo miejsce miało fajny klimat. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Zatrwozony wszystkimi informacjami o Borkach specjalnie podjechalem tam zaraz po poscie Piszczalki i... osrodek stoi :) Zamkniety na glucho, ale stoi. Teraz tylko czekac az ktos to zdewastuje, albo wladze Tomaszowa pojda po rozum do glowy i nie zaprzepaszcza najwiekszej atrakcji tamtych okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 albo wladze Tomaszowa pojda po rozum do glowy i nie zaprzepaszcza najwiekszej atrakcji tamtych okolic. Jakoś nie wierze w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) http://www.powiat-tomaszowski.pl/content.php?sid=f6912ed962b458ee6f8cca4c31b5043c&tr=cl&cms_id=2259&p=&lang=pl może ściepa - mielibyśmy forumowy clubhouse :) Edytowane 29 Lipca 2013 przez Szuberto Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi