MariuszJ Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Szajse ale mam luki w pamięci :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dzięki Diabełek :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Diabełku- wielkie dzięki za kronikarstwo fotograficzne :biggrin: nie umkną nam chwile niepamięci :cool:Shuy - masz rację Ryba dała radę w ogarnięciu tematu i dobrze ze to robiła jedna osoba- inaczej bałagan na mur- beton ;) . Na miejscu też było wspomaganie- w piątek jak i w sobotę gdy Rybki nie było . Panie w recepcji dostały listę osób, określono godziny ognisk, ogarnięto densflora przy nieogarniętych paniach z recepcji ( nie było laptoka jak wcześniej zapewniały), przywieźliśmy muzę.... piłke do siaty - rozgrywki też były- uwieczniono na fotach.Jeśli coś było za mało - zapraszamy : ) dawajcie pomysły. Ogólnie fajnie,że pocztą pantoflową załatwiamy wszystko na luzie bez spinki - bo to spotkanie pozytywnych motoludzi.Także dziękuję Rybie a także cichym pomocnikom - Mag śl.,Bliźniaczkom, Szakiemu ,Przemo,Szubertowi....wiedzą za co....i nawet Niwemu- ładnie dmuchnął w ognisko :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 haha to było mistrzostwo.Jednak głupi to ma szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Kuwa,a ja pojechalem w delegację z ligi włoskiej sędziować mecz.To nawet nie podziękowaliśta.Yuby,byliśmy niczym John i Travolta. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycjap Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Bartku,jak żyjesz po Borkach?Sprawdzales trzezwosc na komisariacie?Fajnie bylo poznac te zakazane mordy forumowe...ktorych nie znalem.Zobaczyc te mi znane,bylo rownie milo.Nie bede mowil kto wpadl na pomysl oklejenia bielizny,i kto podjal sie wykonania ;) P.SBułki są spoko.P.S 2Pati,nie pamietam numeru ;) odp.P.S 2Pewnie dlatego, że jednak nie zaczynał się od 0-700.. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Nawet sympatyczne te Borki...krótkie tylko...w sobotę musiałem wrócić...w takim deszczyku... non-stop... :cool: ...może i dobrze..wątroba już nie ta.... uściski dla wszystkich :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dostanę jakieś zdjęcia czy mam się prosić? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 to jak robimy, bo załadowałem je już na picasa, mam ognisko z piątku na sobotę, niestety po sobotniej wycieczce padła mi bateria i nie mogłem już uwieczniać żadnych ekscesów może zainteresowani piszcie na pw i będę podawał link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Nie leci mi kupa niekontrolowana, więc nie wymyślaj Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 nie tak!!!podawajcie na pw emaile, jutro po południu powysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Pamiętam, tylko nie wiem dlaczego akurat ten pokój. Wyjaśnisz w piątek przy piwie jak się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Powiedzcie Mi że jak był monocykl przy ognisku to już było po 1 w nocy. Bo za cholere go nie pamiętam... Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 chyba nawet ktoś próbował na nim spalić gumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Powiedzcie Mi że jak był monocykl przy ognisku to już było po 1 w nocy. Bo za cholere go nie pamiętam... Chyba tak bo motocykl pamiętam a Ciebie przy ognisku nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi