movalis Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Tak, obowiązkowo zabawa w "słoneczko". Kurde kumpleżko, nie jesteśmy chyba w przedszkolu że mamy planować jakieś gry i zabawy, wyjdzie wszystko w "praniu" :) będziemy mieć chęć pokopać- no problem, pograć w siate- też nie widzę problemu, No chybaże chcesz zostać wodzirejem imprezy- ja do tej funkcji się nie nadaję, ale nie widzę problemu byś Ty się w tym wykazał :) heh..bez nerwów..podobno kto pyta nie błądzi..ale spoko...Poza tym, jak można było zauważyć celowo ująłem gry i zabawy w cudzysłów, mając na myśli jakieś plany, pokazy, etc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Szwarceneger urodził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 heh..bez nerwów..podobno kto pyta nie błądzi..ale spoko...Poza tym, jak można było zauważyć celowo ująłem gry i zabawy w cudzysłów, mając na myśli jakieś plany, pokazy, etc.pozdrawiamspoko, ja też nie pisałam tego w nerwach :)nie ma żadnego planu, aczkolwiek szykuje dla was murzyński pokaz tańca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
movalis Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) sounds great :happy: Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez movalis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Staszek czy Ty jesteś bardziej na TAK czy na NIE jeśli chodzi o Borkowy wypad?Tak się tylko pytam, skoro to 10-ciolecie to chyba można by przyjechac.Bywam tak średno co dwa-trzy lata więc teraz można by zawitac.A tak tylko pytam bo nie wiem czy brac domek i czy czekac na Ciebie bo nie chce mi się samemu jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jestem na tak ale nie wiem czy w tym okresie nie będę za granicą. Bierz domek tak czy siak, zawsze ktoś od nas pojedzie, więc warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Z boku... Maciek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Z boku... Maciek? hahaha skoro tak tęsknisz to może załatwić Ci jego przyjazd do Borek :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Z boku... Maciek? Nedzie Maciek z Klanu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Bożenka się fajnie wyrobiła. Ją też zaproście. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Cześć kiedyś mi Cosmo mówił o tych borkach i z opowieści mi się spodobało (lubię alkohol). Czy jakbym się zdecydował tydz przed wyjazdem to nie zostałbym pod gołym niebem na noc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Borki tradycyjnie trzeba zaliczyć. Czesiu masz komplet do domku swojego czy mozna sie władować z Xylena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Borki tradycyjnie trzeba zaliczyć. Czesiu masz komplet do domku swojego czy mozna sie władować z Xylena?Na razie nie mam. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebestof78 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Hej motonici,Z racji tego że mam rzut beretem nad borki to z przyjemnością podjadę na rodzinnego grilla zjeść coś dobregow miłym towarzystwie (spoko przywiozę nie lubię tak na krzywe ryło :) )Przyjmiecie zbłąkanego jeźdźca?Pozdro No jak jakiś znajomy łódzki nick to ja tez się piszę :)Do tego czasu już moją Suzii ogarnę :)Tylko raczej ja bez noclegu :) Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez thebestof78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No jak jakiś znajomy łódzki nick to ja tez się piszę :)Do tego czasu już moją Suzii ogarnę :) Spoko, zapraszamy :) Cześć kiedyś mi Cosmo mówił o tych borkach i z opowieści mi się spodobało (lubię alkohol). Czy jakbym się zdecydował tydz przed wyjazdem to nie zostałbym pod gołym niebem na noc?? Nie, zawsze ktoś Cię przygarnie, także się nie lękaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi