Waldi Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 omg przekopałem te 8 stron :P To kto mi fotki prześle na emaila ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 błagaj!!! Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 fotki ma już prawie każdy :D Chciałem Ci wysłać linka, ale nie odbiore marzce tej przyjemności ;) Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Widzisz Diabeł?! Odwalam za Ciebie czarną robotę :bigrazz: Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Marzka czy ja Ci jakąś krzywdę zrobiłem :D:D:D Oddałem to co do Ciebie należało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Za dużo wypiłeś, stąd musiałeś mnie pomylić z U. ;)Chyba, że to ja zaniemogłam ...choć nie sądzę. Mmm przy tym był, może być za świadka, że ta przyciasna na Ciebie koszulka nie należała do mnie :biggrin: Nie cackaj się, to tylko kilka błagów! Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 masz rację :P Pomyliłem. Nie bardzo pamiętam ludzi ponieważ większość z Was pierwszy raz widziałem ;PPewnie masz blond włosy jeśli dobrze pamiętam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Waldi wykrakałeś moto mi sie spsuło jak wracałem do domu rzuciłeś urok? ;) Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tak trochę :) ogarnę nagrania i postaram się cos zmontować.Szlabanu na FM jednak nie masz ;), więc nie było chyba tak strasznie :laugh: Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ja to się dziwiłem, że to jeszcze jeździ tak, że ciesz się, że w drodze powrotnej padł a nie w przeciwnym kierunku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Trzeba było bardziej katować przez pół nocy. Dawcy cholerni, warzywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Ciesze sie że nie padł pod Płockiem hehehe musiałem gaźniki wyczyścić ;-) Dobrze że koło sie urwało hehehehe :PNajlepsze jest to że ciebie zapamiętałem po tym że masz prawie tak brzydki motor jak ja hehehe Edytowane 28 Września 2012 przez Igoor Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 prawie robi wielką różnicę i mój motocykl jest jak perła w śródziemnomorskiej muszli a Twój to co najwyżej małża wiślana :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Diabeł Ty też dużo nagrywałeś ;) właśnie ale czy to się nadaje do oglądania... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Z tego co widziałem to wolałabyś tego nie oglądać. kurcze to musisz recenzje tego filmu zrobić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi