HumeZ Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 hej,i jak? bo jeszcze troche i bedzie zimno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patricko Franco Rodriguez Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 WitamPiszę się na rakietową :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Szanowni Państwo,najmocniej przepraszam, ale w tym roku nie zorganizuję szkolenia dla Dolnego Śląska.Powody są niezależne ode mnie.Po sezonie, czyli gdy spadnie śnieg, będę planował szkolenia i zaproponuję terminy.Po dwóch szkoleniach na Rakietowej mam duży sentyment do Wrocławia, więc na pewno się zobaczymy.Życzę dobrej pogody jak najdłużej w tym roku. Tomek :) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Czekamy na info o szkoleniu przy rakietowej w nowym sezonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HumeZ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Hej,Robi sie coraz cieplej. Moze warto juz cos myslec o spotkaniu we Wroclawiu? :)Czekam ze zniecierpliwieniem na informacje.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 HumeZ ma rację! Dać mu rybę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HumeZ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 i jak? we wroclawiu lato pelna para. no dajcie sie namowic chlopaki na szkolenie we wrocku lub okolicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Na szkolenie w czerwcu w Kisielinie raczej już miejsc nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Czołem. Na 10 maja zarezerwowałem tor w Gostyniu - niecałe 100 km od Wrocławia :) http://www.facebook.com/events/549622491742516/ Dla forum zniżka. Kulik :) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Link do wydarzenia na fejsie: http://www.facebook.com/events/549622491742516/ Cena szkolenia: 300 zł - sześć godzin zajęć. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar33cki Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) wybiera się jutro ktoś z Wrocławia bądź okolic? Ja będę jechał z Oleśnicy, tutaj: trasa, planuję wyjazd ok 7.30, żeby na spokojnie zajechać i mieć jeszcze chwilę na ogarnięcię się na miejscu EDIT: trochę mnie irytuje fejsbukomania, bo jak nie mam konta (a nie mam) to przeważnie nigdzie indziej nie ma informacji o takich wydarzeniach... W tym przypadku również.... Edytowane 9 Maja 2013 przez mar33cki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Cześć,miałem się wybrać ale widzę, że prognozy są średnie na jutro.Ma padać/ niby ulewy jakby wierzyć prognozie....Waham się jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ja lecę niestety nie na swoim motórze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar33cki Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 deszcz nie deszcz, z cukru nie jestem ;) chyba, że mega ulewa będzie, to się gdzieś po drodze przeczeka ;) moja propozycja nadal aktualna ;) @przemek96 z Kluczborka śmigasz? Przez Ostrzeszów czy Oleśnicę? Może się zobaczymy po drodze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Przez Ostrzeszów na Krotoszyn , motocykl to FJ 1200 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi