krism84 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam! Potrzebuję w swoim moto zdemontować alarm robie to dlatego że mam z nim ostatnio problemy a tak naprawdę nie jest mi potrzebny.Chciałem was zapytać w jaki sposób zdemontować alarm? Głównie chodzi mi o to żeby nie odcioł mi zapłonu po zdemontowaniu ( raz miałem taki problem w aucie po usunięciu alarmu nie mogłem go odpalić). Może najlepiej to robić na włączonej stacyjce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_k Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Wystarczy zobaczyć gdzie łączy sie wiązka alarmu z motocyklową i odlutować. Jak alarm posiada odcięcie to jeden lub kilka pinów będzie rozciętych i trzeba bedzie je z powrotem polutować. Tapnięte z iPhone'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Tapnięte z iPhone'a Przepraszam że nie na temat ale sam to dopisujesz na końcu posta? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Przepraszam że nie na temat ale sam to dopisujesz na końcu posta?Nie, jest to dopisek gdy używasz aplikacji tapatalk. Nie trzeba demontować na włączonej stacyjce. Po prostu gonisz po przewodach z wiazki alarmu, przewód po przewodzie i odłączasz je od instalacji izolując miejsca odłączania. Jak wyżej kolega zauważył zapewne gdzieś masz dwa przewody od "pętli". Te musisz odłączyć i oryginalny przewód (taki sam kolor i miejsce) zlutować !!!. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi